Dimarts 20 de Març de 2018

-Gandia acull aquest dissabte la tercera jornada del Campionat Autonòmic de Rugbi :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Deportes -  gandia
01/03/2018 | elperiodic.com  /  : Àlex Oltra 

Gandia acull aquest dissabte la tercera jornada del Campionat Autonòmic de Rugbi

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF
• L'estadi Guillermo Olagüe i el nou camp de rugbi acolliran els partits de les categories sub-8, sub-10 i sub-12
• Prop de 600 esportistes de 40 equips procedents de tota la Comunitat Valenciana participaran en l'esdeveniment esportiu

La regidora delegada d'Esports, Lydia Morant, ha comparegut aquest matí en roda de premsa acompanyada per Arturo García, president del Club de Rugbi la Safor; Joan Grimal d'Alma de Acero i Jose Juan Ferri, secretari de la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana, per a presentar la tercera jornada del Campionat Autonòmic de Rugbi de categories sub-8, sub-10 i sub-12 que es desenvoluparà aquest dissabte a la nostra ciutat a les instal·lacions del poliesportiu municipal.

Lydia Morant, ha explicat que el campionat començarà a les 10 hores i es disputarà al nou camp de rugbi i al Guillermo Olagüe donada la gran participació que s'espera. En total seran prop de 600 esportistes de 40 clubs de tota la Comunitat Valenciana els que acudiran a la nostra ciutat acompanyats pels seus respectius cossos tècnics i familiars. En club gandià participarà amb el seu equip sub-10.
"Agraïm al Club i a la Federació, haver escollit Gandia per acollir aquest campionat autonòmic. Esperem que siga un èxit i des d'ací volem convidar a la ciutadania perquè acudisca al poliesportiu a presenciar les trobades d'un esport que educa en valors, que està en auge i que realitza un treball encomiable per la inclusió" va declarar la regidora.

El secretari de la Federació, José Juan Ferri, va agrair l'acollida de l'Ajuntament de Gandia i va recordar que les dues edicions anteriors celebrades a Paterna i Alzira van comptar amb una gran participació. "Aquestes categories representen el futur del rugbi a la Comunitat Valenciana i d'Espanya. Tindrem equips de les tres províncies i cada vegada més comptem amb més federats. Treballem amb programes escolars i en la inclusió de la mà dels clubs i a poc a poc anem consolidant el nostre esport. Tenim molt clar que hem de treballar amb els més petits per inculcar els valors que el rugbi representa. Esperem que siguen moltes les persones que s'acosten a veure els partits i a gaudir del tercer temps".

Per la seua banda, Arturo García va remarcar "l'ajuda que ens han brindat des del departament d'Esports perquè l'esdeveniment esportiu siga possible". El president del Club ha explicat que juntament amb Alma de Acero s'organitzarà durant el torneig una barbacoa solidària que destinarà el 50% dels diners recaptats al Centre d'Acollida de Menors de Beniopa. "Amb Alma de Acero compartim els valors i agraïm des d'aquí la seua ajuda".

Finalment, Juan Grimal, ha explicat que "treballem amb el rugbi perquè compartim el 100% dels seus valors. Sempre estarem al seu costat per ajudar-los en aquest tipus d'iniciatives que tenen un caràcter solidari i que en aquesta ocasió, ens permetrà seguir treballant amb el Centre d'Acollida de Menors de Beniopa".

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

14/03/2018 - Columna de Michel
11M: Honrando a 200 víctimas inocentes
12/03/2018 - El Puntero
¿Y dónde estaba el culpable?
18/03/2018 - Chuzos de Punta
Pena de muerte… revisable
13/03/2018 - Desde el Congreso
Por un modelo sostenible de Pensiones
19/03/2018 - Picos Pardos
Historia de una reivindicación
12/03/2018 - Desde el centro
¿No hay dinero para pensiones?
14/03/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
La huelga del 8-M
11/03/2018 - Piedras vivas
Una Madre muy mujer
13/03/2018 - Camins de l´Alcora
Elegía a aquella vieja casa
19/03/2018 - Reflexionando, que no es poco
La prisión permanente revisable: reflexiones
20/03/2018 - Editorial
Volver

RSS elperiodic.com Gandia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil