Divendres 27 de Abril de 2018

-Més de 5.000 persones van visitar Gandia amb motiu de la processó Diocesana 2018 :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Fiestas -  gandia
26/02/2018 | elperiodic.com  /  : Àlex Oltra 

Més de 5.000 persones van visitar Gandia amb motiu de la processó Diocesana 2018

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El regidor delegat de Setmana Santa, Ciro Palmer, i la presidenta de la Junta Major de Germandats de la Setmana Santa de Gandia, María José Martí, han comparegut aquest matí en roda de premsa per fer una valoració dels actes que fins hui s'han desenvolupat amb motiu de la Diocesana 2018 i de la processó que va tindre lloc dissabte passat i que va atreure fins a Gandia més de 5.000 confrares procedents de tota la província de València.

Segons paraules del regidor delegat de Setmana Santa, Ciro Palmer, en la processó van desfilar prop de 5.000 confrares de 38 poblacions, 42 bandes de tambors i cornetes més de 34 imatges.

En primer lloc, Ciro Palmer va reconéixer el treball dels 60 voluntaris de l'organització així com dels Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat.
El regidor de la Setmana Santa a Gandia s'ha mostrat satisfet per l'acollida que han tingut totes les activitats programades i destacat la representació extraordinària de la «Visitatio Sepulchri», que per primera vegada es va celebrar fora de la Setmana Santa, a més de la missa i la inauguració de dues exposicions, que durant els seus dies a obertura, van rebre centenars de visitants.

També va destacar la solemne missa oficiada pel bisbe oficial Don Arturo Ros, i l'enorme participació tant de fidels com de membres de la Setmana Santa gandiana. Un altre dels aspectes que va destacar Palmer, ha estat l'exposició del Beato, una mostra que ha qualificat de "molt enriquidora tant en l'àmbit personal, com dins del que és la Setmana Santa, ja que ha permés al públic veure d'una altra manera les imatges, la vestimenta o els accessoris".

Finalment, Ciro Palmer ha recordat que el 18 de novembre tindrà lloc l'acte de cloenda, i ha avançat que se celebrarà una missa solemne a la platja i es donarà relleu a la següent població, Oliva. El regidor delegat de la Setmana Santa, va agrair a la Junta Major de Germandats "el magnífic treball realitzat tant per part de la presidenta i la seua directiva com per totes les germandats". "Amb aquestes celebracions s'obri la faceta del turisme religiós a Gandia, ajudant a la desestacionalització del turisme, un bon colofó a aquest any de Gandia com a Capital Cultural Valenciana".

Així mateix la presidenta de la Junta Major de Germandats de la Setmana Santa de Gandia, María José Martí, va realitzar una valoració molt positiva, tant per la seua part, com per part de totes les poblacions que han participat en la Diocesana. Comentà que "han quedat molt contents per la gran acollida que han rebut a Gandia, els ha agradat molt l'exposició de l'Església del Beato i la gran afluència de públic que va acudir a la inauguració de divendres". Pel que fa a la processó, va agrair "a tots els que han fet possible el perfecte desenvolupament d'aquesta, especialment a l'Ajuntament de Gandia i a les forces de l'ordre públic".

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada
22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M
22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
23/04/2018 - Picos Pardos
No con dinero público
26/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
Jamás una dimisión provocó tanta alegría
24/04/2018 - Columna de Michel
Barcelona CF ¡qué pena SR. Bertomeu!
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla

RSS elperiodic.com Gandia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil