Dijous 26 de Abril de 2018

-La Justícia desestima el recurs de Torró i torna a arxivar el “cas dels despatxos” :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Justicia -  gandia
19/02/2018 | elperiodic.com  

La Justícia desestima el recurs de Torró i torna a arxivar el “cas dels despatxos”

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

La Justícia torna a arxivar el 'cas dels despatxos' i torna a donar la raó a l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, per considerar que no hi va haver indicis de criminalitat en les seues actuacions al principi de la legislatura. A més a més, per primera vegada, la Fiscalia es pronuncia i s'adhereix també a la interlocutòria de sobreseïment i a l'arxiu del cas.

Estes resolucions judicials avalen les decisions preses pel govern municipal els dies després de la investidura, les quals, a banda de ser necessàries i urgents, eren correctes. La màxima autoritat municipal va recordar que es va donar l'ordre de tancar despatxos "per a protegir informació d'una empresa pública que el PP va saquejar, de la qual cosa no volia que la ciutadania s'assabentara".

Segons Morant, "volíem salvaguardar tots els documents i expedients, i la informació que hi havia en ordinadors, que delatava l'entramat de gran part del dany econòmic que el PP hi havia ocasionat en 4 anys. I, gràcies a eixa salvaguarda de la documentació, estem assabentant-nos de tots els seus 'pufos', que ells no volien que coneguérem".

El Jutjat d'Instrucció número 3 de Gandia, en una interlocutòria del 14 de febrer d'enguany, ha desestimat "íntegrament" el recurs de reforma sobre l'arxiu inicial de la querella, un recurs que va ser interposat per l'anterior alcalde Popular, Arturo Torró, i pel seu equip, format per Gonzalo Morant, Cristina Serrano, Carlos Moncho, Dolores Moncho i Alba Frasquet, contra l'alcaldessa de Gandia, el secretari i altres membres del govern municipal.

En la interlocutòria que s'ha donat a conéixer hui, en l'apartat de Fonaments Jurídics, la jutgessa destaca que no cap estimar el recurs contra l'arxiu, "perquè les raons en les quals es fonamenta el recurs són les mateixes en les quals se sustenta l'escrit de querella que va donar origen a les presents actuacions". Així mateix, la jutgessa insisteix que no concorren indicis de criminalitat en els investigats, respecte de les conductes que es relaten en la querella; "per tant, és procedent mantenir l'arxiu".

L'alcaldessa de Gandia ha indicat que la justícia torna a donar-li la raó. Per això, espera que -ara sí- el PP es disculpe per esta "farsa". "Els demane responsabilitat i altura política, perquè tots volem una oposició responsable". De tal manera que, per a Morant, una vegada més, s'ha demostrat que la del PP era "una querella-muntatge inventada".

"El temps posa a tot el món en el seu lloc. I ara -insisteix-, una vegada més, s'ha demostrat que jo no sóc com ells. Jo he vingut a la política a millorar la vida dels nostres veïns i, amb el meu equip de govern, no sols estem retornant la reputació econòmica i moral d'este ajuntament que el PP va embrutar i va arruïnar, sinó que, amb honestedat, sensatesa, transparència i seny, estem fent de Gandia una ciutat responsable i seria".

 

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada
23/04/2018 - Picos Pardos
No con dinero público
22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
24/04/2018 - Columna de Michel
Barcelona CF ¡qué pena SR. Bertomeu!
23/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
El todo es siempre mayor que la suma de sus partes

RSS elperiodic.com Gandia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil