Dijous 26 de Abril de 2018

-Conferència ‘L’internet de les coses: situació a Espanya’, impartida pel catedràtic gandià Santiago Carbó :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Economía y Negocio -  gandia
05/02/2018 | elperiodic.com  /  : Natxo Francés 

Conferència ‘L’internet de les coses: situació a Espanya’, impartida pel catedràtic gandià Santiago Carbó

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

La Càtedra d'Innovació del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València i el CEIC Alfons El Vell organitzen la conferència "L'Internet de les coses: situació a Espanya" que tindrà lloc el pròxim divendres, 9 de febrer, a les instal·lacions de la Casa de la Cultura Marqués González de Quirós, sala B, a les 19.30 hores.

La conferència, impartida per l'economista i catedràtic Santiago Carbó, té per objectiu presentar una anàlisi de l'estat de la qüestió a Espanya abordant diversitat d'exemples. Segons l'economista, l'internet de les coses és un tema estratègicament important en què la nostra economia va amb retard respecte als països del nostre entorn, el que pot tenir importants conseqüències.

Carbó figura al 'top 20' dels investigadors espanyols expatriats segons Webometrics, que empra les cites a Google Scholar. Carbó és llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de València, doctor (PhD) in Economics i Master in Banking and Finance per la University of Wales, Bangor (Regne Unit).

Santiago Carbó Valverde (Gandia, 1966) compta amb una trajectòria acadèmica de més de 25 anys i un gran nombre d'investigacions i articles publicats en l'àmbit del sector bancari i la seua regulació. A més, és catedràtic d'Economia de CUNEF Business School i Bangor University (Regne Unit).

D'altra banda, ocupa el lloc de director executiu de l'Observatori de la Digitalització Financera de la Fundació de les Caixes d'Estalvis (Funcas) i el de conseller independent de Cecabank. El professor Carbó, a més, és president de la International Banking, Economics and Finance Association (IBEFA) i membre del Group of Economic Advisors de l'European Securities and Market Authority (ESMA). A Granada, va ser director del departament i degà de la Facultat de Ciències Econòmiques.

Col·labora amb institucions públiques com el Banc Central Europeu i la Federal Reserve Bank of Chicago, així com amb entitats financeres i consultores de prestigi internacionals.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
24/04/2018 - Columna de Michel
Barcelona CF ¡qué pena SR. Bertomeu!
23/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
El todo es siempre mayor que la suma de sus partes
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada
22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M
23/04/2018 - Picos Pardos
No con dinero público

RSS elperiodic.com Gandia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil