Dimecres 25 de Abril de 2018

-Sara Sanvíctor: "Compte amb cadascú de vosaltres perquè les falles del 2018 siguen irrepetibles i passen a la història dels nostres cors" :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Fallas -  gandia
05/02/2018 | elperiodic.com  

Sara Sanvíctor: "Compte amb cadascú de vosaltres perquè les falles del 2018 siguen irrepetibles i passen a la història dels nostres cors"

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

La Fallera Major de Gandia, Sara Sanvíctor, s'adreçà aquesta nit al balcó de l'Ajuntament de Gandia per tal d'anunciar l'arriba de les festes josefines als fallers i falleres de la nostra ciutat. On remarcà la feina que es deu realitzar durant aquestos mesos intensos per gaudir d'unes grans festes. "Ens esperen per davant dos mesos molt intensos, setmanes de feina als llars pel tal de preparar les cavalcades, els engalanaments de carrers, carrosses, comparses... i totes eixes coses que estan dins del nostre quefer diari" afirmà Sara als fallers.

A més la Fallera Major els donà un consell a tots els fallers i falleres de la ciutat: "Vos anime a fer-ho de la millor manera que sabem fer-ho els fallers: amb un somriure, amb música i amb festa. Sols d'aquesta manera aconseguirem complir el fi mateix que té la nostra tradició que és, en definitiva, ser més feliços. Desterreu dels vostres pensaments tots aquells moments difícils que hem passat al llarg de l'any i convertiu-los en llavors que germinaran en la nostra setmana gran."

Sara Sanvictor no volgué perdre l'ocasió d'animar als fallers a convertir els casalsen un lloc per a integrar i no per excloure. On tots i totes tenen cabuda a la festa de les falles. Per tal motiu, afirmà: "Acollim als forasters i visitants, i empatitzem amb tots aquells que no pensen com nosaltres, o que simplement són diferents. Que els llars es convertisquen en una escola de convivència i enteniment."

La Fallera Major de Gandia no podia oblidar-se de la gran importància que tenen les falles i la nostra ciutat, recordant als faller que: "Hem de posar tota la nostra força i dedicació per demostrar al poble que la festa de les falles és Patrimoni Immaterial de la Humanitat." I a més explicà que: "Enguany Gandia celebra la capitalitat cultural de la Comunitat Valenciana. La primera de la història. Els fallers i falleres mantenint viva la nostra cultura popular i la nostra llengua, i formem part també d'aquest reconeixement. Som estelles d'un troc gegant, amb branques fortes i frondoses com són els escriptors del nostre segle d'or o la família Borja, la família valenciana més universal. Però malgrat la nostra humitat, som l'eix vertebrador del nostre teixit social i som partícips del moviment econòmic més actiu del poble."

Sara acabà la crida fent vibrar al públic assistent, cridant: "Falleres i Fallers. És l'hora de mobilitzar-se. El moment decisiu ha arribat. Compte amb cadascú i cadascuna de vosaltres perquè les falles del 2018 siguen irrepetibles i passen a la història dels nostres cors. Envaïu els carrers amb entusiasme. Irrompeu a les places amb goig. Assalteu les avingudes amb eufòria. En definitiva... conqueriu Gandia."

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

23/04/2018 - Picos Pardos
No con dinero público
22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
23/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
El todo es siempre mayor que la suma de sus partes
24/04/2018 - Columna de Michel
Barcelona CF ¡qué pena SR. Bertomeu!

RSS elperiodic.com Gandia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil