Diumenge 18 de Març de 2018

-Núria Llopis: "els xiquets hem de complir altra tasca: la d'invadir cada carrer i cantó de Gandia amb la nostra innocència i ganes de festa" :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Fallas -  gandia
05/02/2018 | elperiodic.com  

Núria Llopis: "els xiquets hem de complir altra tasca: la d'invadir cada carrer i cantó de Gandia amb la nostra innocència i ganes de festa"

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Núria Llopis sorprengué tant a majors com a xiquets en la seua tradicional crida a les falles. La Fallera Major Infantil començà el seu discurs recordant als fallers i falleres que enguany és el desè aniversari del Museu Faller, "Eixe edifici on els majors es passen les hores treballant i discutint, però que per a nosaltres és on es compleix el somni de convertir-nos en reines i presidents infantils. És la casa dels fallers i falleres de Gandia, eixa on correm pel vestíbul, on ens amaguem baix les escales, on desfilem per la passarel·la, on ballem dalt de l'escenari... és la nostra casa."

I jo, com a la vostra fallera major infantil, vos exhorte que estimeu tant al Museu com jo l'estime. A que enguany que compleix deu anys, bufeu amb mi les espelmes d'un pastís dolç amb centelles i espurnes, per dir amb veu alta i solemne que tenim el millor Museu del mó

La màxima representant dels xiquets animà als més menuts a complir altra tasca: 'la d'invadir cada carrer i cantó de Gandia amb la nostra innocència i ganes de festa'. Per a realitzar aquesta feina, Núria proposà al xiquets: 'Vos convide a canviar la wifi per la pólvora... El bluetooth pels coets... El youtube per la música de les nostres bandes... En definitiva a assaborir tots aquells elements que donen a la festa fallera eixe caràcter tan especial i únic. Sols està permés el mòbil per fer-nos fotos i selfis i així guardar per sempre els millors moments d'enguany.'

Amb aquesta recepta màgica, Núria afirmà que els xiquets aconseguirien conquerir el nostre poble i l'avorriment i la monotonia seria vençudes. 'Confie en tots vosaltres per a fer que les falles del 2018 siguen irrepetibles' continuà Nuria a la seua emotiva crida.

Per concloure, Núria animà als xiquets i xiquets a gaudir de les falles, "recordeu-los als majors, que estem en falles, que si ells tenen dret a estar de festa, nosaltres també. I no sols de matí als passacarrers: també a les nits, dins dels llars, dels envelats i les revetlles. Que no hi ha classe al dia següen" afirmà.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

14/03/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
La huelga del 8-M
12/03/2018 - El Puntero
¿Y dónde estaba el culpable?
11/03/2018 - Piedras vivas
Una Madre muy mujer
13/03/2018 - Desde el Congreso
Por un modelo sostenible de Pensiones
14/03/2018 - Columna de Michel
11M: Honrando a 200 víctimas inocentes
13/03/2018 - Camins de l´Alcora
Elegía a aquella vieja casa
15/03/2018 - Reflexionando, que no es poco
Por incapacidad manifiesta: hay que acabar con el independentismo
12/03/2018 - Desde el centro
¿No hay dinero para pensiones?

RSS elperiodic.com Gandia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil