Divendres 27 de Abril de 2018

-L’onzè ‘Clip per la Sostenibilitat’ aborda la importància del reciclatge del vidre :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Medio Ambiente -  gandia
01/02/2018 | elperiodic.com  /  : Àlex Oltra 

L’onzè ‘Clip per la Sostenibilitat’ aborda la importància del reciclatge del vidre

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El regidor de Gestió Responsable del Territori, Xavier Ródenas, acompanyat del subdirector de Promoció del Campus de Gandia de la UPV, Josep Àngel Mas, i un grup d'alumnes de Comunicació Audiovisual, ha presentat aquest matí l'onzè 'Clip per la Sostenibilitat'.

Així, el volum 11 té com a títol: "El vidre pot ser tot allò que imagines" i està realitzat per: Blanca Aranda, Daniel Ausina, Paula Berga, Blai Casanova, David Córdoba, Sara Gómez, Andrea Guill, Carles Ibáñez, Antonio Merlós, Laura Orfino, Bryan Poveda i Diana Vitoria. I protagonitzat per Alfonso Villarejo i Nerea Paredes. "Forma part d'un treball. Havíem de fer un espot. Després d'investigar campanyes que necessitava l'Ajuntament vam decidir dedicar-lo al reciclatge del vidre. Tot i que abordem altres valors com la igualtat de gènere, el pacifisme, la transmissió de coneixements i la llengua d'avis a néts...".

"Des del Campus Gandia de la UPV estem molt orgullosos de l'alumnat, perquè ha sabut incorporat valors, anant més enllà de l'exigit al treball. També agraïm l'aposta de l'Ajuntament, amb qui tenim la voluntat de continuar i augmentar encara més la col·laboració. També és una mostra més del desig de la nova direcció del Campus d'obrir-se a la societat, també participar-hi, no tancar-nos", ha manifestat Mas.

A diferència dels 10 clips anteriors, realitzat per professionals en actiu del món audiovisual (ex alumnes del Campus Gandia de la UPV), aquest està realitzat per estudiants. Però la qualitat del resultat final i l'encert en el missatge va fer que Ródenas decidira incloure-ho dins el programa 'Clips per la Sostenibilitat', una campanya de comunicació mediambiental audiovisual impulsada per les regidories de Polítiques amb la Ciutadania i de Gestió Responsable del Territori que pretén promoure comportaments responsables per a fer de Gandia una ciutat sostenible, responsable amb el medi ambient i, alhora, "donar suport al sector audiovisual i musical local que pateix durament la crisi i ha estat víctima durant molts anys del menyspreu de les administracions públiques".

Finalment, Ródenas ha recordat que tothom qui estiga relacionat amb el món audiovisual local i comarcal està convidat a participar en aquest interessant projecte. I ha recordat alguns detalls com que els videoclips seran publicats cada 3-4 mesos al llarg dels 4 anys de legislatura. La temàtica sempre estarà relacionada amb la promoció d'un comportament responsable amb la sostenibilitat i el respecte al Medi Ambient. Els clips estaran realitzats per un professional de la comunicació amb missatges atractius i originals. Tindran una duració de vora 2 minuts i estaran acompanyats de música de grups de la comarca. Els treballs podran ser visionats en Youtube, en la web de l'Ajuntament i en les xarxes socials. Cada clip tindrà un pressupost de 300 euros i els interessats poden enviar el seu currículum a: clipsostenibilitatgandia@gandia.org.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

26/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
Jamás una dimisión provocó tanta alegría
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada
22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla

RSS elperiodic.com Gandia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil