Dimarts 24 de Abril de 2018

-El Concurs Internacional de Fideuà de Gandia se celebrarà el pròxim 5 de juny :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Turismo -  gandia
23/01/2018 | elperiodic.com  /  : Àlex Oltra 

El Concurs Internacional de Fideuà de Gandia se celebrarà el pròxim 5 de juny

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

La regidora Liduvina Gil, acompanyada de la tècnica de Turisme Olatz Megía; el president de la Associació Gastronòmica Fideuà de Gandia, Avelino Alfaro i el responsable de Comunicació de l'Associació, Juan Carlos García, han comparegut aquest matí en roda de premsa per presentar les bases i el cartell de la XLIV edició del Concurs Internacional Fideuà de Gandia que es desenvoluparà a la nostra ciutat el pròxim 5 de juny.

Liduvina Gil ha explicat que la present edició serà "de les més internacionals que s'hagen fet. Tenim moltes peticions de cuiners estrangers símptoma de l'èxit i el renom que està adquirint el concurs".

Per la seua banda, Olatz Megía va destacar que "des del Departament de Turisme una de les línies en què més s'està incidint és en el turisme gastronòmic i en el seu plat estrella, la fideuà de Gandia. Hui presentem el concurs però durant tot l'any estem en contacte amb l'Associació i col·laboren en els "showcooking" que preparem o en els "farm trip" que organitzem en el departament. L'última col·laboració va ser a Fitur on van preparar una degustació per a 400 persones el passat dissabte".

Pel que fa al cartell, Avelino Alfaro ha explicat que el cartell d'aquest any s'ha triat la proposta presentada per Aida Pardo, una estudiant de 15 anys de la ciutat. "Creiem que el cartell ens representa. Els colors i els motius triats representen la ciutat i el detall del cuiner home/dona destaca que som una ciutat igualitària".

Pel que fa a les bases, Alfaro va explicar que l'any passat ja es van superar les peticions pel que fa al nombre de concursants que poden participar. "Podríem augmentar el nombre de places disponibles però no creiem que siga l'adequat, ja que no donaríem el servei als cuiners que un concurs internacional es mereix". "Cada any augmenta el nombre de peticions de cuiners estrangers. Aquest any tenim sol·licituds de cinc restaurant japonesos, una de Bulgària, dues d'Itàlia, un d'Austràlia, dos més de Mèxic i altres".
A causa d'això, la directiva ha decidit que en el cas de superar els 30 participants, els participants es triaran per sorteig tenint en compte que s pretén que siguen 10 participants locals, 10 de la resta de l'Estat i altres 10 internacionals.

Un altre dels aspectes que queden per decidir pels organitzadors són el jurat, l'emplaçament o si el concurs se celebrarà en el seu horari habitual o es farà de nit. "Portem dos anys amb molta calor i creiem que fer-ho de nit podria ser una bona opció, no ho descartem".

Finalment, Juan Carlos García ha explicat que "pretenem que tant els assistents com els concursants siguen atesos el millor possible i per això seguim estudiant diverses opcions. A més, ja estem en contacte amb mitjans de comunicació internacionals per donar-li més impacte i augmentar la difusió del concurs".

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

23/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
El todo es siempre mayor que la suma de sus partes
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
24/04/2018 - Columna de Michel
Barcelona CF ¡qué pena SR. Bertomeu!
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada
22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M
22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
23/04/2018 - Picos Pardos
No con dinero público

RSS elperiodic.com Gandia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil