Dijous 26 de Abril de 2018

-Els estudiants del Grau en Tecnologies Interactives de la UPV presenten els seus primers projectes :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Ciencia y Tecnología -  gandia
19/01/2018 | elperiodic.com  

Els estudiants del Grau en Tecnologies Interactives de la UPV presenten els seus primers projectes

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Aprendre amb la pràctica i resolent problemes que es donen en la realitat. Aquesta és la filosofia d'ensenyament del nou Grau en Tecnologies Interactives, que imparteix la Universitat Politècnica de València des del curs 2017– 2018 al seu Campus de Gandia. Dilluns 22 de gener, els estudiants de primer curs presentaran ja els seus primers projectes, en un acte públic que comptarà amb un panell d'experts que avaluaran els resultats. Serà a les 11.00h en la Sala de conferències 1 i a continuació al jardí de l'àgora universitària.

A l'acte assistirà Ramon Soler, en representació de la Federació d'Associacions d'Empresaris de la Safor; Alicia Izquierdo, en representació de l'Ajuntament de Gandia; Juan Antonio Pons, de Pons Redondo Group, empresa del sector agrari; Esteban Garcia, enginyer de telecomunicacions per la UPV, en representació de l'empresa Necsate Solutions; Pilar Reina, de CES Jove i un grup d'estudiants del IES Veles e Vents de Gandia.

Segons Jesús Alba, director del Campus de Gandia, l'acte serà 'una gran oportunitat per a continuar donant a conéixer les competències del nou Grau en Tecnologies Interactives'. Els estudiants de primer realitzaran una demostració del projecte que han desenvolupat davant de públic i del panell d'experts. L'activitat ha estat organitzada pel director acadèmic del Grau en Tecnologies Interactives, Francisco J. Toledo i per professorat del Grau, Asunción Pérez i José Marín-Roig, amb el suport de la Subdirecció de promoció del Campus, encapçalada per Josep Àngel Mas.

Un projecte per a la gestió de l'agricultura

Els projectes que presentaran els estudiants, realitzats als quatre mesos de començar la carrera, s'emmarquen en una proposta basada en una situació real; se situa en una explotació agrària de grans dimensions, on es practica agricultura intensiva de fruits rojos i verdures, orientada a l'exportació als mercats europeus. Sobre la proposta, els estudiants, treballant en equips de cinc, han desenvolupat una xarxa de sensors sense fils que arrepleguen informació de temperatura, humitat i il·luminació del camp, i transmeten les dades a un node central per a automatitzar els regs i l'adobatge, i disposar de gràfiques amb l'evolució dels paràmetres per a la presa de decisions que milloren la qualitat i la productivitat, explica José Marín-Roig, professor de la UPV.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M
23/04/2018 - Picos Pardos
No con dinero público
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada
24/04/2018 - Columna de Michel
Barcelona CF ¡qué pena SR. Bertomeu!
22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
23/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
El todo es siempre mayor que la suma de sus partes

RSS elperiodic.com Gandia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil