Dijous 26 de Abril de 2018

-El quilòmetre Vertical Gandia reunirà més de 1.000 participants :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Deportes -  gandia
11/01/2018 | elperiodic.com  /  : Àlex Oltra 

El quilòmetre Vertical Gandia reunirà més de 1.000 participants

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

La regidora d'Esports, Lydia Morant, al costat com Miguel Cibrián, membre del Club Alpí Gandia i José Vázquez, director d'ASAEM, han presentat aquest matí la XVII edició del KM Vertical Gandia, que tindrà lloc el diumenge 14 de gener. Una prova consolidada que comptarà amb uns 1.000 participants i que enguany repetix recorregut després de les bones opinions que els participants van realitzar del trajecte del 2017.

La prova comptarà amb dos recorreguts amb trams comuns. D'una banda, els corredors hauran d'afrontar una distància de 16,2 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.300 metres mentre que els caminants completaran 11,2 quilòmetres i 980 metres de desnivell.

Els participants a la roda de premsa han explicat que la prova també té caràcter solidari, ja que tots els participants podran fer un donatiu d'un euro que anirà destinat íntegrament a ASAEM per tal de col·laborar amb les seues iniciatives.

Lydia Morant ha explicat que l'eixida tindrà lloc al barranc de Beniopa a les 08.45 hores mentre que la dels caminants es produirà a les 09.15. En els dos casos, l'arribada estarà situada al cim del Mondúber mentre que la zona d'avituallament, entrega de premis i concentració de corredors serà a la Font de la Drova. La regidora també ha volgut agrair l'esforç que du a terme l'organització any rere any, la qual està pendent de tots els detalls. "També cal destacar la coordinació i el treball de la Policia Local, la Creu Roja que aporta seguretat sanitària a la prova, així com la tasca dels voluntaris de Protecció Civil, sense oblidar tot el voluntariat que aporta el mateix Club Alpí Gandia", ha apuntat la regidora d'Esports.

Miguel Cibrián, va agrair tant l'ajuda de l'Ajuntament de Gandia, com la de tots els col·laboradors. "Els recorreguts són pràcticament un calc dels del passat any. El pas pel cas urbà de Xeresa li dóna una mica de dinamisme". Sobre la previsió meteorològica, Cibrián ha explicat que s'espera un dia fresc pel que recomana que després de finalitzar la prova, es baixe ràpidament al punt de trobada per evitar el vent.

Pel que fa a les inscripcions, Cibrián ha explicat que el termini finalitza demà a les 09.00 hores en www.kmverticalgandia.com i que els dorsals podran ser recollits dissabte al Centre Comercial Plaza Mayor en horari comercial o el mateix dia de la prova en la zona d'eixida a partir de les 06,30 hores.

Finalment, José Vázquez va agrair al Club Alpí i l'Ajuntament de Gandia. "És el quart any que el Club col·labora amb nosaltres. És un ajut per a la nostra activitat diària. A manera d'agraïment, donarem un premi al primer home i la primera dona que travesse la meta i que hagen col·laborat amb l'euro solidari".

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
23/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
El todo es siempre mayor que la suma de sus partes
23/04/2018 - Picos Pardos
No con dinero público
22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta

RSS elperiodic.com Gandia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil