Dimecres 21 de Març de 2018

-Els liquidadors d'IPG aconseguixen la venda de les cotxeres de Simancas :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Economía y Negocio -  gandia
22/12/2017 | elperiodic.com  

Els liquidadors d'IPG aconseguixen la venda de les cotxeres de Simancas

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El coordinador general d'Economia i Hisenda, Salvador Gregori, juntament amb els liquidadors de l'empresa pública, Salvador Marí i Emili Morant, han comparegut aquest matí en roda de premsa per informar d'un nou acord a què s'ha arribat en l'empresa pública després mesos de negociacions i que ha suposat per a IPG la reducció del deute en quasi cinc milions d'euros.

Salvador Marí ha explicat que "amb aquesta operació el deute d'IPG es rebaixa de manera considerable i després de moltes negociacions hem conclòs el procés de venda de les cotxeres del complex Simancas. Una venda que s'ha realitzat contra el deute que es tenia amb Bancaixa per la hipoteca". Marí va fer èmfasi en el fet que aquesta operació se suma a altres ja anunciades i que han permés una reducció del deute de l'empresa pública en més 17 milions d'euros a més de tot el que ja s'ha pagat de deute a proveïdors.

Un altre de les notícies que s'han comunicat a la compareixença ha estat la recuperació d'una subvenció que ascendia a quasi un milió d'euros i que el deute que haurà d'absorbir el consistori estarà al voltant dels 6.000.000 €. Una quantitat que ja està prevista en els pròxims pressupostos municipals i que permetrà liquidar tot el deute a proveïdors durant 2018.

Per la seua banda, Emili Morant ha volgut agrair als dos anteriors liquidadors que el van precedir, Carles Vendrell i Juanvi Sants, "la feina que van iniciar conjuntament amb la resta de liquidadors per poder realitzar aquesta operació". "Desmuntar IPG està sent un procés lent però costa molt més desfer un mal que fer-ho. Continuem avançant fins a la liquidació final perquè el deute que arribe al consistori siga el mínim possible fins al pas final que serà la cessió definitiva dels actius i passius a l'ajuntament".

Durant la seua intervenció, Salvador Gregori va afirmar que "IPG està en la recta final". "Des de principi de legislatura s'han solucionat de manera positiva operacions per més de 27 milions d'euros i s'han recuperat gairebé sis milions d'euros en subvencions que s'havien deixat perdre de manera negligent per part de l'anterior govern del PP".

Finalment, el coordinador general d'Economia i Hisenda, va demanar explicacions als actuals regidors del PP que van formar govern durant la passada legislatura. "Per què van deixar perdre subvencions per 6 milions d'euros?" "Per què es van comprar coses absurdes com unes pistes de bitlles o es va desfer l'operació de les cotxeres de Simancas?" "Per què es va perdonar al constructor 1,5 milions d'euros i es van fer públiques unes cotxeres que eren obligació de l'empresa explotar?. Espere que algun dia puguen donar les raons que els van portar a prendre tan dolentes decisions per a les butxaques de tots els gandians".

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

12/03/2018 - Desde el centro
¿No hay dinero para pensiones?
19/03/2018 - Reflexionando, que no es poco
La prisión permanente revisable: reflexiones
12/03/2018 - El Puntero
¿Y dónde estaba el culpable?
18/03/2018 - Chuzos de Punta
Pena de muerte… revisable
13/03/2018 - Camins de l´Alcora
Elegía a aquella vieja casa
19/03/2018 - Picos Pardos
Historia de una reivindicación
20/03/2018 - Editorial
Volver
13/03/2018 - Desde el Congreso
Por un modelo sostenible de Pensiones
14/03/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
La huelga del 8-M
14/03/2018 - Columna de Michel
11M: Honrando a 200 víctimas inocentes

RSS elperiodic.com Gandia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil