Diumenge 18 de Març de 2018

-Gandia es llança a consolidar el mercat britànic :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Economía y Negocio -  gandia
03/11/2017 | elperiodic.com  

Gandia es llança a consolidar el mercat britànic

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Gandia estarà present un any més, i ja van huit, a la fira del turisme de Londres, la World Travel Market 2017 London (WTM), que se celebrarà en les instal·lacions del recinte firer Excel London, del 6 al 8 de novembre. L’alcaldessa de Gandia i responsable de Turisme, Diana Morant, acompanyada de tècnics de Turisme, viatjarà a Londres per promocionar la Ciutat Ducal al país britànic i atraure turistes. Actualment, el britànic representa el segon mercat del turisme internacional a Gandia, amb un percentatge del 25%.

La fira, considerada l’esdeveniment més important del món en turisme, exhibeix les últimes novetats i innovacions relacionades amb el sector. En este espai, de fet, es donen cita les millors empreses i professionals de la indústria turística i s’estableixen importants negocis i contactes comercials. Hi ha més de 5.000 expositors i atrau al voltant de 50.000 visitants de la indústria dels viatges.

Sota el paraigua de la Comunitat Valenciana, a l’espai de València Turisme, es vendran els recursos de Gandia, principalment els relacionats amb la cultura, el patrimoni històric i el medi ambient. L’Ajuntament distribuirà mil fullets d’història, gastronomia, senderisme, platja, etcètera, amb la intenció de donar a conéixer la ciutat.

A més a més, en el mateix recinte hi haurà una pantalla on es projectarà el vídeo promocional ‘Gandia 365 dies’, amb el qual es llança el missatge què a Gandia es pot gaudir amb moltes activitats els 365 dies de l’any i no sols en estiu.

Diana Morant aprofitarà la seua estada a la fira de Londres per mantindre reunions amb diferents turoperadors i agències on line, amb els qui poder arribar a acords de comercialització i promoció de Gandia com a destí.

D’aquesta manera, Gandia arriba a este espai internacional de turisme de Londres, amb els següents objectius: vendre experiències turístiques els 365 dies de l’any, posicionar l’oferta turística de qualitat i presentar el nou model que el govern municipal ha encetat, i que ofereix, com a complement del sol i platja, un producte especialment treballat per a un públic familiar, per a la pràctica de l’esport i amb els complements del ric patrimoni cultural, històric i mediambiental.

A Espanya i a la Comunitat Valenciana, el Regne Unit és el primer emissor turístic. La seua evolució és creixent des de 2011. Per al turista britànic, Espanya és el lloc preferit per a les seues vacances de sol i platja i ho percebeix com una destinació segura, en la qual complementar la seua estada a la platja amb activitats esportives, de naturalesa i enogastronòmiques. El britànic extén la seua temporada alta de maig a octubre, assolint el màxim volum d’arribades en juliol i agost.

 Els britànics, de fet, valoren l’estil de vida espanyol, la tranquil·litat i la riquesa cultural del país, i concretament acudeixen a la Comunitat Valenciana per oci, sense paquet turístic tancat i amb vol regular.

 

 

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

12/03/2018 - El Puntero
¿Y dónde estaba el culpable?
14/03/2018 - Columna de Michel
11M: Honrando a 200 víctimas inocentes
13/03/2018 - Desde el Congreso
Por un modelo sostenible de Pensiones
11/03/2018 - Piedras vivas
Una Madre muy mujer
13/03/2018 - Camins de l´Alcora
Elegía a aquella vieja casa
14/03/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
La huelga del 8-M
15/03/2018 - Reflexionando, que no es poco
Por incapacidad manifiesta: hay que acabar con el independentismo
12/03/2018 - Desde el centro
¿No hay dinero para pensiones?

RSS elperiodic.com Gandia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil