Divendres 15 de Desembre de 2017

-L’Ajuntament posa en marxa un programa per fomentar l’alimentació saludable, l’activitat física i la intel·ligència emocional en la població infantil :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sanidad y Salud -  gandia
26/10/2017 | elperiodic.com  /  : Àlex Oltra 

L’Ajuntament posa en marxa un programa per fomentar l’alimentació saludable, l’activitat física i la intel·ligència emocional en la població infantil

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

La regidora de Salut i Polítiques Saludables de l’Ajuntament de Gandia, Liduvina Gil, ha presentat aquest matí la tercera part del programa “Promocionant la Salut en l’Àmbit Educatiu. Escoles Saludables”. Aquesta fase es completament municipal, amb la col·laboració del Cefire, donat que participen més de 11 col·legis de la ciutat i professionals de la nutrició i formació esportiva.

La finalitat és millorar la salut de la població infantil de Gandia. “Per això ens hem centrat en l’alumnat de primer a quart de primària i hem elaborat un material que s’anirà desenvolupat durant tot el curs escolar, tant en l’àmbit educatiu com familiar”. S’han dissenyat 8 mòduls de diverses activitats. Cadascú d’ells constarà d’un quadern de l’alumnat, guia per al professorat i guia per a les famílies pel que fa a l’alimentació saludable, l’activitat física i la intel·ligència emocional. 

“L’implicació familiar i el treball que realitzem en l’àmbit escolar seran fonamentals per tal d’aconseguir que els nostres xiquets i xiquetes es convertisquen en persones amb hàbits saludables, més sanes, durant tota la seua vida”.

 

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

11/12/2017 - Picos Pardos
Diciembre. Consumo. Género
07/12/2017 - Camins de l´Alcora
Al rescate de mi viejo Belén
14/12/2017 - Piedras vivas
Luces de Adviento
10/12/2017 - Editorial
Los ultraconservadores
08/12/2017 - Columna de Michel
¿Globalización o nacionalismos?
13/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
El turismo del independentismo catalán
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil