Diumenge 25 de Febrer de 2018

-La Generalitat concedeix 600.000 € per a la contractació de 36 persones al Taller Ocupacional Sendes Urbanes III :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Empleo -  gandia
25/10/2017 | elperiodic.com  /  : Àlex Oltra 

La Generalitat concedeix 600.000 € per a la contractació de 36 persones al Taller Ocupacional Sendes Urbanes III

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

La Generalitat Valenciana, mitjançat la direcció general d’Ocupació (Servef) ha tornat a confiar al projecte elaborat per l’àrea de Polítiques Econòmiques i Innovació de l’Ajuntament de Gandia anomenat Taller Ocupacional Sendes Urbanes. En aquest cas, l’ha tornat a subvencionar amb 582.000 € per tal d’encetar una tercera fase. Això permetrà fer un contracte de formació a 30 persones aturades majors de 25 anys, que estiguen inscrites al Servef, durant un període de 12 mesos, des de desembre de 2017 fins desembre de 2018.  

Ho ha anunciat aquest matí, la regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació, Alícia Izquierdo, acompanyada del regidor de Gestió Responsable del Territori, Xavier Ródenas.

El taller inclou les especialitats formatives d’Infraestructures de jardins, Treball d’obra en instal·lacions i manteniment en entorns urbans. I, com a novetat, Interpretació i Educació Mediambiental. En acabar, l’alumnat tindrà un Certificat de Professionalitat. Les persones interessades han de dirigir-se, fins al 3 de novembre, a les oficines municipals de l’Urbalab (c/ Fundació Vicent Ferrer, 6). El Servef farà la selecció entre les persones inscrites a l’Ajuntament. També realitzarà una oferta pública per a la selecció i contractació de les 6 que formaran l’equip tècnic i docent.

“El Programa de Tallers d’Ocupació es configura com un programa mixt d’ocupació i formació que té per objecte millorar l’ocupabilitat de les persones desocupades a que va dirigit, a través de la realització d’obres o serveis d’interès general i/o social que possibiliten a l’alumnat/ treballador/a la realització d’un treball efectiu per mitjà del contracte per a la formació i l’aprenentatge, que junt amb la formació professional per a l’ocupació rebuda, procure la seua qualificació professional i afavorisca la seua inserció laboral”, ha recordat Izquierdo.

Aquest taller es continuació del TO Sendes Urbanes de Gandia I i II, el qual té per objecte el disseny, la rehabilitació i la promoció de una Xarxa de Sendes Urbanes de Gandia, que s’inicien a diferents punts de l’espai urbà de la ciutat i penetren en els espais i zones naturals de l’entorn, amb l’objecte de posar en valor d’una manera fàcil i accessible a qualsevol públic els espais naturals pròxims a la ciutat. Així, el projecte global, emmarcat dins l’Anella Verda, contempla 8 itineraris. Fins al moment s’ha treballat en 2 sendes, la de la zona del cementeri i el castell del Bairen. I entre les dues fases s’ha actuat també al passeig del riu i s’ha preparat la senyalització final i la comunicació de les 8 sendes.

El projecte permet realçar les zones verdes i naturals que existeixen en el terme municipal, potenciant el manteniment i respecte dels singulars ecosistemes existents. Es configura com un producte turístic alternatiu i complementari al tradicional de sol i platja (turisme natural, lúdic i de salut) de fàcil accés i dirigit tant a la ciutadania com als visitants de la ciutat. “Hem reconvertit zones marginades mediambientalment de la perifèria, transformant recorreguts que ja existien en espais verds agradables. Millorem trajectes i connectem la natura de la periurbanitat amb la ciutat”, ha destacat Ródenas. 

 

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

24/02/2018 - La Palestra
El pepero siempre miente tres veces
18/02/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Dimite el concejal que fue blanco de críticas desde el primer minuto
19/02/2018 - Editorial
Adéu al 5%
20/02/2018 - El Puntero
El salario de algunos Dioses
22/02/2018 - Columna de Michel
Guerra de apellidos de Nacho García
22/02/2018 - Reflexionando, que no es poco
Nuestro mejor ahorro es no volver a votar a Mariano Rajoy
18/02/2018 - Chuzos de Punta
Turismo de basura
24/02/2018 - Piedras vivas
Ser anti-sistema

RSS elperiodic.com Gandia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil