elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La seu electrònica de l'Ajuntament augmenta en un 700% els tràmits realitzats respecte a 2016

La seu electrònica de l'Ajuntament augmenta en un 700% els tràmits realitzats respecte a 2016
    MÉS FOTOS
    La seu electrònica de l'Ajuntament augmenta en un 700% els tràmits realitzats respecte a 2016 - (foto 2)

    El regidor delegat d'Administració, Modernització i Govern obert, Jose Manuel Prieto, ha comparegut en roda de premsa per fer balanç del primer any i mig de funcionament de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Gandia.

    Una aposta de l'actual govern per possibilitar que la relació entre el ciutadà i l'administració en l'àmbit digital siga més fàcil. Amb aquesta finalitat es va renovar el portal i es van afegir nous tràmits.
    "La mesura ha suposat un estalvi de costos i temps per a l'administració i també per a la ciutadania, ja que els processos s'agilitzen" va afirmar Prieto, qui ha explicat que l'augment de sol·licituds de tràmits respecte del 2016 és pròxim al 700%. En total el 2016 es van realitzar un total de 216 peticions mentre que enguany, ja s'han realitzat 1.400 registres electrònics.

    "Creiem que l'augment espectacular que s'ha produït és fruit del treball realitzat i de l'aposta ferma per convertir en habituals aquest tipus de processos. Vam dir que la modernització de l'administració passava per una nova forma de relació amb el ciutadà que fes més fàcils els tràmits, alhora que reduïm els temps d'espera de les resolucions" va declarar el regidor responsable d'Administració i Govern Obert.

    La seu electrònica de Gandia ja disposa de 25 tràmits als quals s'han incorporat darrerament la sol·licitud d'espai en el mercat; l'autorització de tràmits tributaris; la sol·licitud de pròrroga de l'Impost de Plusvàlues i l'ajornament de l'Impost de Plusvàlues.

    "Cada vegada volem que siguen més els tràmits. Això possibilitarà que diàriament siguen més els ciutadans que utilitzen aquest sistema com a forma de relacionar-se amb l'administració, un aspecte que ens beneficia a tots. Seguirem treballant de la mà dels tècnics municipals per tenir una seu electrònica irreprotxable. Falten dos mesos per acabar l'any però el balanç de hui ja ens dóna perspectiva per poder parlar d'un augment considerable. No ens conformem amb aquestes dades i seguirem treballant per incorporar nous tràmits fins a arribar al fet que la pràctica totalitat de les gestions es puguen realitzar des de la seu electrònica" finalitzà Prieto.

    Pujar