elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Núria Llopis ja és oficialment la Fallera Major Infantil de Gandia de l’any 2018

Núria Llopis ja és oficialment la Fallera Major Infantil de Gandia de l’any 2018
    MÉS FOTOS
    Núria Llopis ja és oficialment la Fallera Major Infantil de Gandia de l’any 2018 - (foto 2)
    Núria Llopis ja és oficialment la Fallera Major Infantil de Gandia de l’any 2018 - (foto 3)
    Núria Llopis ja és oficialment la Fallera Major Infantil de Gandia de l’any 2018 - (foto 4)
    Núria Llopis ja és oficialment la Fallera Major Infantil de Gandia de l’any 2018 - (foto 5)

    Núria Llopis ja és oficialment la Fallera Major Infantil de Gandia. Com ve siguent tradició des de fa 9 anys, el Museu Faller tenia l'honor de ser l'amfitrió d'aquest emotiu esdeveniment.

    A les 21.30 h començaven a arribar, amb cotxes oficials, les components de la Cort d'Honor de la Fallera Major Infantil. Aquesta novetat s'ha realitzat gràcies a la col·laboració de Moll Automoción, qui ha cedit els vehicles.

    La Fallera Major Infantil de Gandia, Núria Llopis arribava al Museu Faller a les 22 h davant l'atenta mirada dels fallers de la ciutat. Com a novetat, enguany la presentació de la Fallera Major Infantil torna a ser divendres a la nit com antigament. Telmo Gadea acompanyà en tot moment a la màxima representant del fallers de Gandia. Un Excalibur, cedit per la Família Peiró Bataller, traslladava a Núria i Telmo al que seria l'escenari d'un inoblidable matí. Les reines i presidents infantils de les 23 comissions, Cort d'Honor, Falleres Majors del 2017 i 2018, familiars i amics rebien a Marta Ribera amb un gran aplaudiment.

    L'acte protocol·lari començava amb els membres de la Cort d'Honor Infantil, el qual travessaven la gran passarel•la que els convertiria en els millors companys de regnat de Núria Llopis.

    Seguidament, el Secretari de la Federació de Falles de Gandia, Oscar Morant, demanava la presència a l'escenari de la Fallera Major Infantil de Gandia any 2017, Marta Ribera la qual tindria l'honor de col·locar la banda a la seu successora, Núria Llopis. La màxima representant dels xiquets fallers del 2017 acompanyada pel President de la Federació de Falles, Telmo Gadea tingué l'oportunitat d'acomiadar-se com es mereix de la Gandia fallera. I com a colofó final, fou el Secretari de la Federació de Falles, Oscar Morant, qui nomenà a Núria Llopis, com a Fallera Major Infantil de Gandia de l'any 2018.

    Acompanyada per l'alcaldessa de la ciutat durant els 15 metres de passarel•la, Núria Llopis saludava al públic assistent. La Fallera Major Infantil de Gandia, serena i amb un gran somriure, deixava bocabadat al públic assistent a la presentació. Núria és una xiqueta molt responsable que transmet en cada moment el seu saber estar. I com no podia ser d'una altra manera, la Fallera Major Infantil enamorà en tan sols un segons a tots els fallers de la nostra ciutat.

    Com marcava la tradició, Marta Ribera, Fallera Major Infantil de l'any 2017, imposà la banda a Núria Llopis com a màxima representant de les Falles de Gandia. A més de la Joia representativa al seu nomenament.

    La Presidenta d'Honor de les Falles de Gandia i alcaldessa de la ciutat, Diana Morant, imposava l'escut d'or de la ciutat a la màxima representant de les falles de Gandia.

    Començà el manteniment de la Fallera Major de València l'any 2017, Raquel Alario. Qui a més de demostrar la seua facilitat de paraula, enlluernà a tots els fallers i sobretot a la menuda Núria. Fou un discurs replet de sentiments i emocions, i agraí emotivament ser nomenada la Mantenidora de la presentació de la Fallera Major Infantil de Gandia.

    Fou el torn de les Reines de la Falla i presidents de les 23 comissions gandianes, les quals tenien l'oportunitat de saludar i donar l'enhorabona a Núria Llopis. La màxima representant també rebia les salutacions de Juntes Locals Falleres d'altres localitats i cossos de seguretat de la ciutat. A més la seua comissió, la Falla Màrtirs, li feia una ofrena de flors.

    Núria ja és la Fallera Major Infantil de Gandia per a l'any 2018 i amb serenitat comença el que serà un inoblidable any faller.

    Pujar