Diumenge 25 de Febrer de 2018

-Gandia inicia el tràmit final per a la resolució del contracte administratiu de l'edifici del carrer Perú nº 57 :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Política -  gandia
03/10/2017 | elperiodic.com  /  : Àlex Oltra 

Gandia inicia el tràmit final per a la resolució del contracte administratiu de l'edifici del carrer Perú nº 57

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El coportaveu del govern de Gandia, Jose Manuel Prieto, ha comparegut aquest matí en roda de premsa per informar del principal acord a què s'ha arribat aquest matí durant la celebració de la Junta de Govern.

Jose Manuel Prieto ha informat que la Junta de Govern ha denegat el rescat sol·licitat per l'empresa que va resultar concessionària de l'edifici situat al carrer Perú núm. 57. "És un procés administratiu que es va iniciar el gener de 2016. No només hem denegat aquesta petició sinó que aquesta mesura és el primer pas per a la resolució definitiva del contracte que l'Ajuntament de Gandia té amb la mercantil".

El regidor ha informat que l'empresa deu més de 500.000 € de cànon al consistori i que tot i els requeriments per satisfer aquesta quantitat, l'empresa no ha complert amb aquest precepte del contracte que si va signar al seu dia. D'altra banda, també s'ha anat requerint a l'empresa que mantingués els espais comuns de l'edifici després de realitzar-se les corresponents inspeccions periòdiques per part dels tècnics municipals.
Ara, l'empresa té un termini de 10 dies per respondre a aquesta audiència i el rebuig al recurs de reposició que havia interposat contra l'ordre municipal d'esmenar els desperfectes de l'immoble.

D'altra banda, Prieto ha destacat que s'ha requerit per segona vegada a l'empresa l'execució de les obres de millora i arranjament de desperfectes a més de l'abonament del cànon no pagat. En el cas de no executar els treballs i no abonar el cànon, l'Ajuntament iniciarà de manera immediata la incoació d'un procés sancionador per poder recuperar la concessió o, si s'escau, resoldre la concessió per incompliment de les condicions signades.

"Hem intentat desbloquejar aquesta qüestió amb l'empresa concessionària però cap de les reunions ha fructificat. En vista de la impossibilitat de desbloquejar el tema per altres vies, l'Ajuntament resoldrà la concessió. D'aquesta manera, recuperarem la propietat i podrem actuar d'una manera contundent que permeta solucionar els problemes de l'edifici" va declarar Prieto qui també ha informat que ja s'han iniciat contactes amb l'ICO, institució que té subrogada la hipoteca de l'edifici, per pactar un valor de l'immoble que resultaria de restar el dany produït a la hipoteca concedida en el seu dia.

Finalment, el regidor ha explicat que aquest procés podria finalitzar en menys de tres mesos de manera que el consistori podria actuar ja de manera directa. Quant als propietaris que residixen al bloc de manera legal, Prieto ha informat que en aquests casos el consistori facilitarà tots els tràmits necessaris i que en el cas dels habitatges ocupats, la Fiscalia podrà actuar en ser el consistori el propietari.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

20/02/2018 - El Puntero
El salario de algunos Dioses
18/02/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Dimite el concejal que fue blanco de críticas desde el primer minuto
25/02/2018 - Reflexionando, que no es poco
Un panorama falseado: no es la alternativa
24/02/2018 - Piedras vivas
Ser anti-sistema
22/02/2018 - Columna de Michel
Guerra de apellidos de Nacho García
24/02/2018 - La Palestra
El pepero siempre miente tres veces
25/02/2018 - Chuzos de Punta
Gracias abuelos (y abuelas)
19/02/2018 - Editorial
Adéu al 5%

RSS elperiodic.com Gandia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil