Dijous 14 de Desembre de 2017

-Gandia se situa sis punts per damunt de la mitjana d’ocupació hotelera :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Turismo -  gandia
25/09/2017 | elperiodic.com  

Gandia se situa sis punts per damunt de la mitjana d’ocupació hotelera

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El coportaveu del govern de Gandia, Jose Manuel Prieto, ha respost a les crítiques abocades pel Partit Popular en matèria de Turisme.

En primer lloc Prieto ha acusat els populars de manipular les dades i exposar-los per criticar l'actual executiu i ha afirmat que "haurien de cenyir-se a les dades globals d'ocupació turística. Xifres que indiquen que Gandia es troba 6 punts per sobre de la mitjana d'ocupació de la Comunitat Valenciana (81%) pel que fa a destinacions turístiques es referix, mentre que nosaltres estem en el 87%. A més, si s'observen les dades d'HOSBEC, el resultat és millor, ja que indica una ocupació mitjana durant agost del 92%".

Pel que fa al descens en les pernoctacions, el regidor ha explicat que en haver un establiment menys disponible s'ha produït un descens de places en venda que ha provocat aquesta baixada.

"Ja ho hem explicat moltes vegades. Tots els indicadors són millors que els de la passada legislatura i ho són de manera conjuntural però també perquè s'estan fent bé les coses. No parlem només d'iniciatives polítiques, les accions que es posen en marxa es fan amb el consens i les aportacions del sector a les Mesas de Turisme on també participa el PP. Als populars els ha arribat el moment de decidir, si volen estar del costat del sector o volen seguir a la contra parlant malament de la nostra ciutat" va afirmar Prieto qui va finalitzar afirmant que "continuem per damunt de la mitjana d'altres destinacions turístiques a la Comunitat i d'Espanya, és a dir, ha estat una bona campanya turística per a la ciutat".

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

07/12/2017 - Camins de l´Alcora
Al rescate de mi viejo Belén
11/12/2017 - Picos Pardos
Diciembre. Consumo. Género
08/12/2017 - Columna de Michel
¿Globalización o nacionalismos?
07/12/2017 - Piedras vivas
La llamamos Inmaculada porque lo es
13/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
El turismo del independentismo catalán
10/12/2017 - Editorial
Los ultraconservadores
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil