Dissabte 24 de Febrer de 2018

-El govern reforça el Pla d’Autoprotecció de Gandia :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  gandia
22/09/2017 | elperiodic.com  /  : Àlex Oltra 

El govern reforça el Pla d’Autoprotecció de Gandia

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

La regidora de Seguretat Ciutadana, Trànsit i Mobilitat, Àngels Pérez i l'Intendent de la Policia Local de Gandia, Salva Morant, han comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicación per tal d'informar sobre el Dispositiu Especial que s'ha preparat des del Departament de Trànsit i Seguretat per a la Fira i Festes de de Gandia 2017.

Pérez ha recordat que enguany hem rebut recomanacions des del Ministeri de l'Interior, a través de la Delegació de Govern i també de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, indicant-nos que encara seguim en nivell 4 en l'activació del Pla de prevenció i Protecció Antiterrorista, però que s'han d'extremar les mesures de prevenció a les ciutats, sobretot a les que tenen molta afluència turística. Se recomana posar barreres impeditives i obstacles físics, com els que ja s'han posat a determinades zones de la ciutat. I també se recomanava eixa prevenció en esdeveniments i festes a les ciutats.

Per eixe motiu, el Pla d' Autoprotecció de la ciutat "que ja portem fent en esta legislatura per a La Fira i Festes, s'ha hagut de reforçar amb mesures de prevenció per a que davant de qualsevol situació d'emergència, estiga garantida l'evacuació de les persones i l'accés dels vehicles de serveis d'emergència (bombers, ambulància, policia). Perquè la preocupació d'este govern és protegir a les persones i garantir la seguretat de la ciutat".

Tancament al trànsit

Com ja se sap, la zona on s'instal·len totes les activitats és la zona del centre històric, al Passeig de les Germanies, tram comprés entre la passarel.la i el teatre Serrano, la zona de l'Ajuntament, plaça Escoles Pies, S. Josep i del Prado.
Per tant el tallament del trànsit començarà el proper dijous, a les 20'00 per a poder facilitar el muntatge dels mercats i paradetes.
Els carrers s'obriran al trànsit dimarts dia 3 i recuperaran la normalitat a les 8'00 del matí.

Enguany, a diferència d'altres anys , el tancament de la ciutat és més rigorós i sempre causa trastorns per a les persones que viuen a les zones que ocupen el mercat i també afecta a comerços, bars i restaurants. Per això ahir, Pérez, juntament la Vicealcaldessa, Lorena Milvaques, la regidora de Comerç, Alícia Izquierdo i el Cap de la Policia Local, Marc Cuesta, es van reunir amb representants de les associacions de comerciants i hostalers del Centre Històric, Prado i Raval "per tal d'informar-los del tancament que anem a portar endavant i d'aquesta manera, que puguen informar els seus proveïdors i fer les seues previsions de subministrament per a estos dies".

S'hi farà també uns escrits que se posaran als portals dels edificis per a que totes les persones estiguen assabentades del tancament. Els propietaris de cotxeres només hi podran accedir dins el perímetre de seguretat entre les 2 i les 10 del matí.

Càrrega i descarrega

La novetat d'enguany és que, per raons de seguretat, físicament cap vehicle comercial podrà entrar i circular dins el perímetre de seguretat de la Fira i Festes de Gandia. Així, s'hi ha habilitat 16 zones de càrrega i descàrrega al perímetre exterior de la zona acotada:

- ZONA NORD... - AVGD ALACANT.
- AVGD MARQUÉS DE CAMPO
- C/ COLÓN

- ZONA OEST... - C/ 9 D'OCTUBRE
- C/ ESCOLÀPIES
- C/ PINTOR SOROLLA
- C/ MARQUESA DE JURARREAL
- C/ APARISI I GUIJARRO
- C/ BAIRÉN

- ZONA SUD... - PARE CARLES FERRIS
- C/ MORAN RODA
- C/ BAIRÉN ( JUNT COL.LEGI S.F. BORJA )
- AVGD DEL RAVAL

Ampliació d'horaris

Pel que fa als horaris dels locals, s'ha resolt ampliar una hora l'horari dels establiments de la ciutat, no de la platja, per al divendres 29 de setembre, 30 i 1 d'octubre ( bars, cafeteries i restaurants fins les 2'30 i pubs 4'30).

Finalment, des del govern es recorda que qualsevol incident s'ha de comunicar al telèfon d'emergències 112. Amb aquest tancament i el nombre d'efectius que se disposarà per a estos dies tant de PL, PN, PC, vigilància de seguretat privada, "Gandia està molt més reforçada que mai i amb aquest Dispositiu especial d'enguany farà que aquest Fira i Festes siga la més segura de la història. Així que a gaudir de la Fira i bones festes!", ha conclòs la responsable de Seguretat Ciutadana.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

19/02/2018 - Editorial
Adéu al 5%
18/02/2018 - Chuzos de Punta
Turismo de basura
22/02/2018 - Reflexionando, que no es poco
Nuestro mejor ahorro es no volver a votar a Mariano Rajoy
22/02/2018 - Columna de Michel
Guerra de apellidos de Nacho García
24/02/2018 - La Palestra
El pepero siempre miente tres veces
18/02/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Dimite el concejal que fue blanco de críticas desde el primer minuto
24/02/2018 - Piedras vivas
Ser anti-sistema
20/02/2018 - El Puntero
El salario de algunos Dioses

RSS elperiodic.com Gandia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil