Dimarts 20 de Març de 2018

-MULÏER de Maduixa Teatre inaugurarà la Fira i Festes 2017 :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Cultura y Espectáculos -  gandia
21/09/2017 | elperiodic.com  /  : Àlex Oltra 

MULÏER de Maduixa Teatre inaugurarà la Fira i Festes 2017

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

La Fira i Festes de la Capitalitat Cultural Valenciana havia d'inaugurar-se amb un espectacle de primer nivell. La vicealcaldessa, Lorena Milvaques, el regidor de Cultura, Joan Muñoz, i Joan Santacreu, director de l'espectacle, han presentat aquest matí MULÏER, de la companyia Maduixa Teatre i que es representarà el divendres 29 de setembre en dues sessions, a les 20 h i 23 h, a la plaça Major de Gandia.

Es tracta d'un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc ballarines professionals que investiga els límits físics amb la dansa i l'equilibri, el moviment, la poesia o la força i les emocions. I ve avalat res més que amb prestigiosos guardons teatrals com el Premi MAX al Millor espectacle de carrer (2017), Premi Max a la Millor Composició Musical (2017), Premi Umore Azoka al Millor espectacle (2017) i Premi Moritz a la Millor estrena Fira de Tàrrega (2016). Ha realitzat ja 70 representacions a Espanya, França, Holanda, Alemanya i molt prompte viatjarà al Regne Unit. Precisament, el regidor de Cultura va descobrir l'espectacle l'any passat quan es va estrenar a la Fira de Tàrrega de teatre al carrer "i em vaig quedar meravellat, a l'igual per el públic. Des d'aleshores que hem treballat per portar-lo a Gandia, sobretot l'any que celebra la Capitalitat Cultural".

"Mulïer" és un homenatge a les dones que durant segles d'opressió han lluitat i segueixen lluitant per mantenir viu el seu jo salvatge, i que reclamen el seu dret de ballar i córrer lliurement pels carrers i places de la nostra societat. "Durant un any hem investigat per buscar l'equilibri entre la dansa, la música, les emocions... És un repte de superació. Parla de tots els arquetips de la figura femenina, anul·lada al llarg de la història. Hi veurem dones amb moltes capes que aniran alliberant al llarg de la representació. Els moviments son alliberadors. És un espectacle emocional que arribarà als espectadors", ha assegurat el seu director.

Finalment, la vicealcaldessa i responsable de l'àrea d'Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives ha assegurat que l'espectacle "segueix la filosofia del govern local que busca una oferta cultural de primer nivell, per a tots els públics i, a més, amb una temàtica que ens agrada treballar de forma transversal, com és la igualtat. Per això, vull agrair públicament a Joan i al departament de Cultura la proposta i a Maduixa Teatre per reivindicar el paper de la dona a través de l'art".

 

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

12/03/2018 - Desde el centro
¿No hay dinero para pensiones?
18/03/2018 - Chuzos de Punta
Pena de muerte… revisable
11/03/2018 - Piedras vivas
Una Madre muy mujer
13/03/2018 - Desde el Congreso
Por un modelo sostenible de Pensiones
12/03/2018 - El Puntero
¿Y dónde estaba el culpable?
13/03/2018 - Camins de l´Alcora
Elegía a aquella vieja casa
19/03/2018 - Reflexionando, que no es poco
La prisión permanente revisable: reflexiones
19/03/2018 - Picos Pardos
Historia de una reivindicación
14/03/2018 - Columna de Michel
11M: Honrando a 200 víctimas inocentes
14/03/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
La huelga del 8-M
20/03/2018 - Editorial
Volver

RSS elperiodic.com Gandia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil