Dimarts 20 de Març de 2018

-Gandia abonarà el 100% de les ajudes a col·lectius socials abans de la Fira i Festes :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Economía y Negocio -  gandia
18/09/2017 | elperiodic.com  /  : Àlex Oltra 

Gandia abonarà el 100% de les ajudes a col·lectius socials abans de la Fira i Festes

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El regidor delegat d'Administració, Jose Manuel Prieto i el regidor responsable del departament de responsabilitat Social, Nahuel González, han comparegut en roda de premsa per informar dels principals acords a què s'ha arribat avui durant el transcurs de la Junta de Govern celebrada aquest matí.

En primer lloc, Prieto ha informat de l'aprovació de la pròrroga del contracte de serveis consistent en control de plagues del municipi a la mercantil Companyia de Tractaments Levante SL.
Com recordaran, el contracte va ser formalitzat el 7 de novembre de 2014 i en ell es contemplava una durada de 2 anys prorrogables fins als 4 anys com a màxim.

Posteriorment, el dia 5 de juliol de 2017 el Cap de Servei de l'Àrea de Gestió Responsable del Territori, responsable del contracte, emet informe proposta de pròrroga del contracte.

Després de ser acceptada la pròrroga per l'empresa que actualment presta el servei, i comprovats els aspectes administratius corresponents, aquest matí ha estat aprovada la pròrroga pel termini d'1 any, sent el preu màxim de la pròrroga de 160.167,87 euros (IVA exclòs), 33.635,25 euros en concepte d'IVA (21%), sent l'import total (IVA inclòs) de 193.803,12 euros.

Un altre dels aspectes abordats ha estat l'aprovació del conveni de col·laboració entre l'Institut Valencià de la Joventut. Generalitat Jove (IVAJ.GVA JOVE) per a l'emissió de carnets d'Alberguista i Internacionals. D'aquesta manera, el consistori a través de l'Oficina d'Informació Juvenil, quedarà habilitat per emetre aquests documents.

L'acord permet que les persones acreditades, accedisquen als albergs membres de la Federació Internacional d'Albergs Juvenils (IYHF), de la qual forma part la Xarxa d'Albergs Juvenils d'Espanya (REAJ) i, per tant, els albergs de l'IVAJ.GVA JOVE a la Comunitat Valenciana. Aquesta federació compta amb més de 4.500 albergs juvenils, repartits entre 60 països de tot el món. "L'Ajuntament de Gandia, sabedor de la importància de donar suport al desenvolupament de les activitats culturals, de lleure i de turisme, assumix d'aquesta manera la possibilitat d'expedir i vendre aquests carnets, ja que considerem que la mesura redundarà en benefici del col·lectiu juvenil, contribuint amb això a ajudar i facilitar la seva mobilitat, els intercanvis, viatges educatius i a promoure els serveis culturals entre la joventut" va finalitzar Jose Manuel Prieto.

Per la seua banda, Nahuel González ha aprofitat la seua compareixença per a fer un balanç dels convenis signats entre el consistori i diverses entitats socials.
El regidor va declarar que el 80% dels convenis de Benestar Social ja han estat aprovats i pagats per l'Ajuntament de Gandia. "El que estem fent és que un cop se signa el conveni, s'abona el 100% de manera automàtica a l'entitat social perquè puga realitzar la seua activitat sense cap tipus de problemes. Abans de l'arribada de la Fira i Festes arribarem al 100%".

González ha explicat que les ajudes es destinen a col·lectius que ajuden als més desfavorits o realitzen la seua tasca amb persones afectades per diverses problemàtiques o malalties com Parkinson o Alzheimer.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

12/03/2018 - El Puntero
¿Y dónde estaba el culpable?
13/03/2018 - Camins de l´Alcora
Elegía a aquella vieja casa
19/03/2018 - Picos Pardos
Historia de una reivindicación
13/03/2018 - Desde el Congreso
Por un modelo sostenible de Pensiones
20/03/2018 - Editorial
Volver
11/03/2018 - Piedras vivas
Una Madre muy mujer
19/03/2018 - Reflexionando, que no es poco
La prisión permanente revisable: reflexiones
14/03/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
La huelga del 8-M
18/03/2018 - Chuzos de Punta
Pena de muerte… revisable
12/03/2018 - Desde el centro
¿No hay dinero para pensiones?
14/03/2018 - Columna de Michel
11M: Honrando a 200 víctimas inocentes

RSS elperiodic.com Gandia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil