Castellano

Cap de setmana intens per als membres del CC El Garbí

MÉS FOTOS
    Cap de setmana intens per als membres del CC El Garbí - (foto 2)

Gandia, 22 de febrer de 2017. Gegant de la Pedra, Marató d'Espadà, el Campionat d'Espanya de Marató BP de Castelló i Mitja Marató de Xàtiva han sigut algunes de les proves que aquest cap de setmana han comptat amb els colors dels corredors del Club de Còrrer el Garbí de Gandia.

Els nostres representants de trail han deixat la seua imparable petjada al Gegant de la Pedra amb la participació de Ferran Escoto. També en trail però a la Marató d'Espadà, José Andrés Martí (participant a la Mitja Marató), José Emilio Velló i José Vicente Máñez van deixar un pavelló ben alt, amb podi inclòs d'aquest últim (3r de la seua categoria). El Campionat d'Espanya de Marató BP de Castelló també va contar amb la participació de Miguel Kleykens, qui va concloure la seua 31 Marató, així com Lourdes Vidal i Víctor Nieto que van participar en la prova de 10 Km.

Per altra banda, 29 atletes acabaren la Mitja Marató de Xàtiva, prova en què Diego Vidal i Rose Ellingworth aconseguiren la tercera posició de categoria.

Finalment, però no per això menys important, remarcar que Xelo Mas va aconseguir -de nou- la primera posició de la categoria a la cursa de la dona de Miramar.