elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Raquel Diaz i Lluna Garcia se despedixen com Falleres Majors de Gandia 2016

Raquel Diaz i Lluna Garcia se despedixen com Falleres Majors de Gandia 2016
    MÁS FOTOS
    Raquel Diaz i Lluna Garcia se despedixen com Falleres Majors de Gandia 2016 - (foto 2)

    Raquel Díaz Camarena, Fallera Major de Gandia del 2016, s’acomiadava dels fallers i falleres de la ciutat: “entre tots heu fet realitat la meua il·lusió. He disfrutat i viscut intensament aquest any”.

    La nostra Fallera Major volgué tindre paraules d’agraïment per als membres de la Federació de Falles, la seua Cort d’Honor i cadascun dels fallers de Gandia.

    “Ser FM de Gandia ha sigut per a mi, un anhel, un ideal, una cosa que pareix inabastable, però hui estic ací, davant de tots vosaltres, com fa un any, i res ha canviat. La il·lusió que jo tenia segueix viva, perquè aixina és la nostra festa, un cúmul de sentiments, d’emocions, “un bien immaterial” per a nosaltres els fallers i tal vegada per la humanista.”

    Raquel, fa èmfasi en l’agraïment a tots els fallers de Gandia, i a totes les comissions: “Sapieu que una part del meu cor és vostre per a sempre.”

    També la Cort d’Honor va ser recordada per Raquel, setze amics que formen part del seu somni, que amb la seua amistat, alegria, afecte, sinceritat i sobretot amor per la nostra festa, han sigut un gran suport. Un dels fets més importants d’aquest entranyable any és l’amistat d aquestes setze persones.

    La nostra Fallera Major també volgué agrair a Lluna Garcia, la màxima representant de les falles infantils, tot el que han viscut juntes durant estos últims mesos. Raquel expressà que “el 2016 sempre serà el nostre any, l’any que ens va unir i que hem format una gran família. Et vull molt Lluneta. “

    Es dirigeix també als pares i el seu germà Aitor: “gràcies papà i mamà per fer que aquest any aplegara, que el meu somni,que sabeu que desde ben xicoteta volia que és fera realitat. No tindre mai paraules d’agraïment per tot el que eu fet, perquè junt al meu germà Aitor sou el més important per a mí. Gràcies per regalar-me aquest any tan meravellós.”

    I per finalitzar, Raquel donà les gràcies a tots el que estaven aquesta nit al seu acomiadament.

    Mentres tant laa Fallera Major infantil de Gandia del 2016, Lluna Garcia, s’acomiadava hui tambe de tota la Gandia. Lluna, emocionada recordà a totes les persones que havien format part del seu regnat i d’aquest meravellós any.

    Una part important d’aquest any ha estat les falles de la ciutat, a qui Lluna volgué dirigir-se en aquesta nit tan especial,”Gràcies a totes les comissions per haver-me donat l´oportunitat de conviure esta etapa amb vosaltres, d’oferir-me la vostra estima i afecte, per acollir-me en els braços oberts i dedicar-me sempre el millor somriure”, afirmava nostra Fallera Major Infantil.

    Com no podia ser d’altra manera, el membres de la Federació de Falles també han estat una peça fonamental del regnat de Lluna Garcia, qui volgué agrair les mostres d’estima i afecte tant a ella com a la seua familia. “Gràcies als membres de la junta local fallera, per oferir-me el vostre temps i per estar sempre pendents de mi , m´heu acompanyat tot l´any donant- me suport en cada moment” narrava Lluna en el seu discurs d’acomiadament.

    També la Fallera Major Infantil tingué un especial record per a la seua Cort d’Honor, els quals s’han convertit en amics i mai aquesta fallera podrà oblidar, al igual que a les seues respectives families. Jorge, el seu acompanyant també estagué present en la ment de Lluna a qui volgué agrair tots els meravellosos moments compartits.

    I aquest somni no haguera estat possible sense la col·laboració dels pares de Lluna i de la seu germana. Nostra Fallera Major Infantil destacà la paciencia i estima que demostrà la seua familia al llarg d’aquest inolvidable any.

    I per últim fou el torn de Raquel, la seua companya de regnat. “I ara adreçar-me a tu, Raquel, la meua amiga, la meua germana, sense tu no res haguera estat igual, sempre juntes , pendente de mi ….ens hem fet selfies, ens hem contat secrets, hem rist i hem plorat, que més podem demanar? Sempre seràs la meua Fallera Major i aquest 2016 ens ha unit per sempre. Gracies a tu i als teus pares per tot l´amor que m´heu trasmés.” afirmava Lluna.

    Tot el Museu Faller acomiadà amb un fort i vertader aplaudiment a Lluna Garcia, una xiqueta que tots els fallers recordarem com una gran Fallera Major Infantil.

    Subir