Dilluns 18 de Desembre de 2017

-“Tingues cura del teu gos, és la teua família” :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  gandia
08/04/2016 | elperiodic.com  

“Tingues cura del teu gos, és la teua família”

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF
• El quart ‘Clips per la Sostenibilitat’ aborda la importància de cuidar els animals domèstics, també pel que fa a les normes de civisme
• L’autora és Maria Llinares i la música dels saforencs Miquel Herrero i els autòmats

Ja es pot veure el quart treball de la campanya ‘Clips per la sostenibilitat’. Una iniciativa conjunta de les regidories de Polítiques amb la Ciutadania i de Gestió Responsable del Territori que dirigeixen Nahuel González i Xavier Ròdenas, respectivament. Es tracta d’una campanya audiovisual que pretén promoure comportaments responsables per a fer de Gandia una ciutat sostenible, responsable amb el medi ambient i, alhora, donar suport al sector audiovisual local.

El treball que hui s’ha presentat és un audiovisual de Maria Llinares i la cançó és “Calor Polar”, del grup Miquel Herrero i els autòmats. Sota el títol “Tingues cura del teu gos que és la teua família”, l’autora presenta l’animal domèstic com a un membre més de la casa i, com a tal, també ha de complir unes normes de civisme. “Des de l’estima pel gos i el civisme he buscat que la gent se senta identificada. Vull agrair la col·laboració de la Protectora d’Animals i la Clínica Veterinària del Real”.

Ròdenas ha recordat que la iniciativa venia a omplir un buit a la nostra ciutat pel que fa a la comunicació ambiental. “Amb els fons econòmics de les empreses contractistes de serveis estem cobrint aquest espai i donant l’oportunitat als professionals del sector audiovisual de mostrar el seu treball”.

Per la seua banda, González, ha destacat l’èxit de la campanya (ja tenen 4 vídeos més pendents) i ha assegurat que “també estem estudiant la possibilitat d’estendre aquesta fórmula a altres departaments de l’Ajuntament de Gandia”.

Així, tothom qui estiga relacionats amb el món audiovisual local està convidat a participar en aquest interessant projecte. Recordem alguns detalls com que els videoclips seran publicats cada 3 mesos al llarg dels 4 anys de legislatura. La temàtica sempre estarà relacionada amb la promoció d’un comportament responsable amb la sostenibilitat i el respecte al Medi Ambient. Els clips estaran realitzats per un professional de la comunicació amb missatges atractius i originals. Tindran una duració de vora 2 minuts i estaran acompanyats de música de grups de la comarca. Els treballs podran ser visionats en Youtube, en la web de l’Ajuntament i en les xarxes socials. Cada clip tindrà un pressupost de 300 euros i els interessats poden enviar el seu currículum a clipsostenibilitatgandia@gandia.org.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

17/12/2017 - Chuzos de Punta
Dulce Navidad
17/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
Los límites de las verdades
11/12/2017 - Picos Pardos
Diciembre. Consumo. Género
14/12/2017 - Piedras vivas
Luces de Adviento
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil