Dijous 19 de Abril de 2018

-Gandia ronda el 90% d'ocupació hotelera durant Setmana Santa :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Turismo -  gandia
30/03/2016 | elperiodic.com  /  : Àlex Oltra 

Gandia ronda el 90% d'ocupació hotelera durant Setmana Santa

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF
• La setmana de Falles supera el 80% als hotels de la platja i el 86% a Gandia ciutat

Les festivitats de Falles i Setmana Santa llancen excel·lents resultats quan afluència de públic i ocupació hotelera a Gandia i la platja. Aquest és el primer balanç que es pot fer des del Departament de Turisme després de conéixer les dades d'ocupació hotelera, dels càmpings i les primeres valoracions emeses des de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Safor, ASEMHTSA.

En el cas dels càmpings la mitjana d'ocupació ha estat del 80% mentre que els hotels han superat el 80% d'habitacions ocupades durant les falles i el 92% de mitjana durant la Setmana Santa. Cal destacar que durant les festes de Sant Josep, excepte un establiment, la resta s'han mogut entre el 85% i la plena ocupació.

Pel que fa a l'hostaleria, ASEMHTSA ha valorat positivament la campanya després de realitzar una enquesta entre els seus associats. Alguns hostalers han qualificat la campanya de Setmana Santa com "la millor en anys" destacant que aquest any hi ha hagut una major afluència de turistes procedents d'Alemanya, Anglaterra, França i Holanda.

La responsable de Turisme i alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha valorat les dades de la campanya: “Superada aquesta primera campanya, arriba l'hora de fer valoracions. Més enllà de les dades concretes, volem anunciar la convocatòria, en els pròxims dies, d'una nova mesa de Turisme, per tal de valorar els punts forts i dèbils de la campanya i apuntalarem les dues properes cites importants per al Turisme: el pont de Maig i, naturalment, l'estiu. Queden encara algunes qüestions per tancar i ho farem conjuntament amb el sector. I ho farem, a més, tenint en compte que a partir d'ara, tot i que l'estiu és, lògicament, l'etapa forta, la platja ja acull milers de visitants cada cap de setmana. Volem compartir amb ells, i amb altres agents implicats, els aspectes que han funcionat millor i els que necessiten ser millorats. Hem superat la primera gran campanya turística tradicional a Gandia: la Setmana Santa. Una Setmana Santa especial perquè el calendari ha volgut que se celebrara pegada a les Falles, la qual cosa va portar fins a la nostra ciutat molts turistes els dos darrers dies de celebració de les Falles”.

Finalment, Morant ha destacat l’esforç que ha supossat que tots els serveis de platja començaren a funcionar el passat 15 de març. “Perquè si volem ser la destinació preferida de la costa valenciana, hem d'oferir els millors serveis i fer-ho el major nombre de dies possible”.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

10/04/2018 - Carta oberta a Moncofa
Moncofa al borde de precipicio
12/04/2018 - Tribuna Naranja
Corruptelas cruzadas
18/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
¿Hay alguna salida de la crisis en Cataluña?
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)

RSS elperiodic.com Gandia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil