elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Gandia treballa de ple en la planificació turística de 2016

Gandia treballa de ple en la planificació turística de 2016

    L'Alcaldessa de Gandia i màxima responsable en matèria de Turisme, Diana Morant, va encetar ahir una ronda de reunions amb els agents turístics de Gandia amb l'objectiu de valorar els aspectes fonamentals i necessaris per a la propera campanya turística de la ciutat, la de l'estiu de 2016. L'objectiu del nou govern de Gandia és que siga la temporada estival que marque “l'inici d'un canvi de model turístic que ens lleve l'etiqueta de Gandia Shore i ens encamine cap a l'etiqueta de qualitat turística”.

    Morant va començar aquestes reunions amb la recepció i presentació formal amb la nova directaiva de l'Associació d'Hotelers, encapçalada pel seu nou president, Vicente Frasquet. En la reunió, les dues parts van fer balanç de la temporada turística que ha passat i van posar en comú alguns dels punts forts i febles que cal millorar de cara a la pròxima temporada turística.

    Es tracta de la primera de tres reunions en les quals la primera autoritat de la ciutat es reunirà amb els distints agents que conformen el sector turístic de la ciutat. Així, la pròxima setmana la reunió serà amb l'associació d'empreses de lloguer d'apartaments turístics (ALOGA) i, la següent setmana, amb la directiva que representa als hostalers de la ciutat i la comarca, ASEMHTSA.

    L'objectiu d'aquestes reunions, que es complementen amb reunions de treball setmanals que realitzen membres del departament de Turisme de l'Ajuntament de Gandia, és realitzar una gran mesa de treball on participen tots els sectors implicats i que done com a resultat les principals línies i accions a seguir per tal d'encaminar eixe nou model turístic cap on vol anar Gandia.

    Subir