elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El cartell de Mireia Banyuls anunciarà les Falles de Gandia de 2015

El cartell de Mireia Banyuls anunciarà les Falles de Gandia de 2015
    MÁS FOTOS
    El cartell de Mireia Banyuls anunciarà les Falles de Gandia de 2015  - (foto 2)

    Divendres a les 20.00 hores al Centre Comercial La Vital hem conegut els finalites i el guanyador del VIIIé Concurs de Cartells de Falles Tomàs Femenia.

    Els cartells finalistes han sigut "Flama" de Juan Diego Ingelmo Benavente, veí de Borriana, qui compta amb una llarga trajectòria com a guanyador de diversos consursos de cartells i l'obra titolada "Batfire" de Daniel Garcia Moragues, dissenyador gandià amb estudis de belles arts i història de l'art, a més, Daniel ja ha estat guanyador del premi Tomàs Temenia l'any 2013. Els finalistes han rebut un val amb diners per als consumir en el comerços del C.C. La Vital

    Aquest any, la guanyadora ha estat Mireia Banyuls Camarena. És llicenciada en Belles Arts i especialitzada en la branca d'art i tecnologia, a més, ha estudiar un màster en producció artística a la Universitat Politècnica de València. Ja va quedar finalista l'any passat i enguany ha estat la guardonada, Mireia afirma que: "li agrada mesclar la producció analògica amb la digital, per tal de crear i obtindre resultat més personals i diferents", i resultat d'açò és el cartell que anunciarà les pròximes Falles 2015. La guanyadora del cartell ha rebut un xec de 1000 euros de la mà de Carlos Pena, gerent del centre comercial.

    Enguany han sigut 23 els cartells vinguts d'arreu de l'Estat per tal 'optar a aquest premi. Tots ells configuraran l'exposició que ha esta inaugurada per les Falleres Majors, Maria i Claudia, al Centre Comercial La Vital.

    Subir