Dijous 26 de Abril de 2018

-El cuiner Pep Romany, del restaurant Pont Sec de Dénia, i les varietats de taronja d'Hort Obert i Mandarina Ecològica tanquen En Nadal 'Menja't la Marina' :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Agricultura -  denia
29/12/2017 | elperiodic.com  

El cuiner Pep Romany, del restaurant Pont Sec de Dénia, i les varietats de taronja d'Hort Obert i Mandarina Ecològica tanquen En Nadal 'Menja't la Marina'

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El cuiner Pep Romany, del restaurant Pont Sec de Dénia, i les varietats de taronja d'Hort Obert i Mandarina Ecològica han tancat aquest matí l'edició d'En Nadal "Menja't la Marina". El cuiner ha recomanat als consumidors a que coneguen i consumisquen les diferents varietats de taronja, deixant d'utilitzar el concepte general "taronja" a l'hora de comprar i consumir aquest fruit. Romany ha posat com a exemple que a l'hora de demanar un vi ja no el demanen de forma general, demanant la varietat específica que volem consumir, fet que també deuria de passar a l'hora de demanar, comprar i consumir taronges.

En Nadal, Menja't la Marina en el Mercat Municipal ha consistit en presentacions de productes locals i de temporada en el Mercat de Dénia al llarg de les festes de Nadal. La campanya "Menja'tla Marina" ha tingut com a objectiu el foment de la comercialització del producte de proximitat i de les seues varietats tradicionals. En tres jornades s'han donat a conèixer productes com el perelló, l'ametla i la taronja, tots acabats de collir i cultivats en la comarca de la Marina Alta.

L'activitat ha estat impulsada per l'Oficina de la Innovació i la Creativitat, i forma part del pla d'acció Dénia& Marina Alta Tastinglife de la Ciutat Creativa de la Gastronomia. En l'organització s'han involucrat els ajuntaments de Dénia,la Vall d'Ebo, la Vall d'Alcalà i Alcalalí. Igualment han col·laborat el CdT deDénia, l'IES María Ibars i l'Associació d'Hostaleria i Turisme de la Marina Alta (AEHTMA).

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
24/04/2018 - Columna de Michel
Barcelona CF ¡qué pena SR. Bertomeu!
23/04/2018 - Picos Pardos
No con dinero público

RSS elperiodic.com Dénia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil