Diumenge 27 de Maig de 2018

-Dénia rep 317 al·legacions al document del Pla General Estructural :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Urbanismo e infraestructuras -  denia
29/12/2017 | elperiodic.com  

Dénia rep 317 al·legacions al document del Pla General Estructural

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF
• En el darrer dia d'exposició al públic es registren 144 al·legacions, quasi la meitat de les presentades durant els 45 dies
• 554 persones consulten el document del Pla General Estructural de Dénia durant els 45 dies que ha estat exposat al públic en l'oficina instal·lada en els baixos de l'Ajuntament
• Un centenar de les al·legacions presentades corresponen a models únics fet que redueix el número de reclamacions que tenen que estudiar els tècnics municipals

La regidora de territori i qualitat urbana, Maria Josep Ripoll, ha fet balanç de l'exposició al públic de 45 dies del Pla General Estructural de Dénia que va finalitzar ahir 28 de desembre. Ripoll ha informat que un total de 554 persones han consultat el document exposat al públic en l'oficina instal·lada en els baixos de l'Ajuntament.

Respecte al número de al·legacions presentades, Ripoll ha assenyalat que s'han registrat durant els 45 dies un total de 317 les al·legacions. La regidora ha destacat que ahir, últim dia per a presentar al·legacions, es van presentar 144, quasi la meitat de les 317 presentades en el període total de presentació de reclamacions al document exposat.

En un primer anàlisi de les al·legacions presentades, Ripoll, ha mencionat que un centenar de les 317 al·legacions presentades corresponen a reclamacions registrades de forma individual a partir de models d' al·legacions redactats per diversos col·lectius. "Fet que ens deixaria en un total d'unes 200 al·legacions reals a estudi per part dels tècnics municipals", ha explicat la regidora Maria Josep Ripoll.

La regidora ha valorat de forma positiva i ha agraït la participació i les suggerències que la ciutadania ha presentat en el període d'exposició al públic, no obstant, ha lamentat "els pals a les rodes a la tramitació del pla com ho demostra el fet de presentar quasi la meitat de les al·legacions en l'últim moment".

Ripoll ha destacat que "ara tanquen una etapa més per a tal d'aconseguir l'objectiu d'aprovar de forma definitiva el Pla General Estructural en 2018". La regidora ha explicat que en els propers mesos s'estudiaran totes les suggerències que ha rebut el document i rebrem els informes sectorials de les diferents administracions competents.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

25/05/2018 - Reflexionando, que no es poco
Las sentencias y el voto de censura del PSOE
24/05/2018 - Columna de Michel
De las cruces a los monolitos
18/05/2018 - Piedras vivas
Pentecostés y el después
20/05/2018 - Chuzos de Punta
Incongruentes todos
18/05/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Estamos de fiesta: 60 muertos y 2.700 heridos /Casado / Zona centro
21/05/2018 - Editorial
La incoherencia
25/05/2018 - Desde el Congreso
Un mundo rural vivo

RSS elperiodic.com Dénia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil