Dilluns 21 de Maig de 2018

-Llauradors amb experiència formaran i ajudaran els futurs agricultors :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Agricultura -  denia
18/12/2017 | elperiodic.com  

Llauradors amb experiència formaran i ajudaran els futurs agricultors

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Demà dimarts, 19 de desembre, es presentarà el programa "Agricultor formador", que es desenvoluparà a Dénia a partir del pròxim mes de gener. En l'acte, que tindrà lloc a la Casa de Cultura a les 17.30 hores, intervindrà el cap del Servei de Producció Ecològica, Innovació i Tecnologia de la Generalitat Valenciana, Josep Roselló. El programa, que pretén utilitzar l'experiència dels veterans agricultors en la fase de formació dels nous agricultors, està impulsat per la Regidoria d'Agricultura i Medi Ambient, l'Oficina de la Innovació i la Creativitat i la Conselleria de Medi Ambient i Agricultura, i s'emmarca dins de les accions del projecte Dénia&Marina Alta Tastinglife de la Ciutat Creativa de la Gastronomia.

En el mateix acte s'oferirà informació sobre la convocatòria d'ajudes a la primera instal·lació de nous agricultors dins del programa 2014-2020 de la Generalitat Valenciana.

Es tracta d'una experiència innovadora que es planteja com una eina efectiva de transferència de coneixements pràctics i tecnologia entre generacions. Els nous agricultors tenen a la seua disposició un aprenentatge tutoritzat per agricultors experimentats, fomentant en la pràctica l'establiment d'un vincle personal entre aquells que es proposen dedicar-se a l'agricultura i els professionals agraris amb experiència.

El programa forma part igualment de l'Estratègia de dinamització agrària i territorial 2017-2020 de la Regidoria d'Agricultura, i qualsevol interessat pot obtindre més informació sol·licitant-la al correu deniaviva@ayto-denia.es

AL VOLTANT DE 100 ALUMNES HAN PASSAT PELS CURSOS AGRARIS

Al voltant d'un centenar de persones han participat des del passat mes de juny en els cinc cursos de formació agrària organitzats per la Regidoria d'Agricultura de Dénia i l'Oficina de la Innovació i la Creativitat. Un 80% dels alumnes procedien de la Marina Alta i un 30% del total es va inscriure en tots els cursets.

Aquests programes de formació agrària s'inscriuen en el Pla d'Acció Dénia&Marina Alta Tastinglife de la Ciutat Creativa de la Gastronomia de la UNESCO i formen part de l'"Estratègia de dinamització agrària i territorial 2017/2020" de la regidoria. L'objectiu és la formació d'agricultors o d'interessats a ser-ho, a partir d'un programa periòdic, de qualitat, teòric, pràctic i amb reconeixement oficial. Pròximament es presentaran les actuacions de formació del primer semestre de 2018.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

13/05/2018 - Chuzos de Punta
Un mundo muy chulo
15/05/2018 - Columna de Michel
La España que me avergüenza
15/05/2018 - Reflexionando, que no es poco
President eventual para tareas a tiempo parcial
14/05/2018 - Editorial
El verd transversal
14/05/2018 - Picos Pardos
¡¡Guerra al aceite de palma!!

RSS elperiodic.com Dénia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil