Dimarts 12 de Desembre de 2017

-La 2a edició dels tallers "Educant en el present" aborda l'educació en valors :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Educación -  denia
19/09/2017 | elperiodic.com  

La 2a edició dels tallers "Educant en el present" aborda l'educació en valors

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

La Regidoria de Benestar Social, per mitjà de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) de Dénia, comença a programar les seues activitats per a aquest inici de curs, unes activitats centrades en la prevenció escolar i familiar.

Per segon any presenten una cita "que les famílies de Dénia no poden perdre's": la 2a edició d'"Educant en el present". Sota aquest títol es vol posar l'atenció en la importància que té l'educació dels més joves per tal d'evitar problemes relacionats amb conductes de risc. I no solament amb la mirada posada en el futur, sinó també en el present, començant des de ja a solucionar problemàtiques que sorgeixen en relació als fills i filles. Eduquem en el present per tal d'evitar problemes en el futur.

Aquesta nova edició d'"Educant en el present" consta de dos tallers dirigits a mares, pares, famílies, docents i altres professionals, que s'impartiran els dimecres 27 de setembre i 4 d'octubre, en la Casa de Cultura de Dénia (Pl. Jaume I, s/n).

El taller "EDUCAR ELS NOSTRES FILLS I FILLES EN ELS VALORS DE L'ESFORÇ, LA CONSTÀNCIA I LA SOLIDARITAT" s'imparteix el 27 de setembre, a les 20 hores, en el Saló d'actes de la Casa de Cultura. El ponent serà Jesús Ruiz, doctor en Psicologia i coach educatiu que orienta a les famílies en l'educació dels més joves. Amb aquest taller s'aprendran tècniques que ajudaran a reafirmar el paper com a pares i mares, a ensenyar els fills o filles a valorar allò que tenen i que han d'esforçar-se i treballar molt per aconseguir el que un vol. Així també, es parlarà de com afrontar els canvis que es produeixen amb el pas de Primària a Educació Secundària.

El 4 d'octubre, a les 20 hores, en la Sala de conferències, se celebrarà el taller "PAUTES EDUCATIVES I PREVENTIVES EN ADDICCIONS A INTERNET I JOC PATOLÒGIC", impartit per Antonio Castaños, psicòleg general sanitari, expert en addiccions. Especialista en joc patològic i director de Vida Libre (Associació Alacantina d'Afectats per la Ludopatia). El que es pretén amb aquest taller és facilitar als assistents pautes per prevenir l'abús de les noves tecnologies i posar especial atenció en el joc online, camps en el quals els més joves estan immersos i cal que els ajudem a tenir un autocontrol per no derivar en una addicció.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

04/12/2017 - Un valencià en Grenoble
Una nova oportunitat per als valencians
11/12/2017 - Picos Pardos
Diciembre. Consumo. Género
07/12/2017 - Camins de l´Alcora
Al rescate de mi viejo Belén
10/12/2017 - Editorial
Los ultraconservadores
03/12/2017 - Chuzos de Punta
Autopistas a 30 megas
08/12/2017 - Columna de Michel
¿Globalización o nacionalismos?
07/12/2017 - Piedras vivas
La llamamos Inmaculada porque lo es
09/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
Carles Puigdemont: El Caguetas
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil