Divendres 20 de Abril de 2018

-L'Ajuntament presenta la Guia de Tramitació de Llicències en Absència de Planejament :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Urbanismo e infraestructuras -  denia
15/09/2017 | elperiodic.com  

L'Ajuntament presenta la Guia de Tramitació de Llicències en Absència de Planejament

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Ahir es va celebrar una sessió extraordinària del Consell d'Urbanisme per tal de tractar la nova situació urbanística municipal. L'objectiu de la reunió fou la presentació de la Guia de Tramitació de Llicències en Absència de Planejament.

Cal recordar que la sentència que va provocar l'anulació del Règim Urbanístic Transitòri (RUT) va tindre com a conseqüència la reviviscència del Pla General de 1972. Per la clara obsolescència d'aquest planejament i per a evitar perjudicis majors, l'ajuntament en va resoldre la suspensió. Actualment Dénia es troba sense planejament, situació extraordinària i temporal que s'està resolent amb la tramitació d'unes noves normes urbanístiques transitòries per part de la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori.

Durant les últimes setmanes els tècnics municipals del departament de Territori han estat treballant intensament per tal d'establir un marc jurídic que permeta la resolució de llicències urbanístiques sense planejament. En paraules de la regidora de l'àrea, Maria Josep Ripoll, "donar solucions realistes, amb responsabilitat, és el nostre objectiu i per això hem elaborat una ferramenta que permeta tramitar i resoldre llicències amb uns criteris clars i equitatius per a tota la ciutadania". Aquest treball s'ha realitzat amb la col·laboració de Conselleria i amb les aportacions del sector de la construcció.

Ahir a la vesprada, la regidora de Territori i tècnics municipals van presentar als integrants del Consell d'Urbanisme les pautes a seguir per a la tramitació de llicències. Aquesta guia permetrà, a partir de l'aplicació de l'article 44.6 de la LOTUP, la tramitació de llicències acompanyades d'un Estudi d'Integració Paisatgística per a garantir que les noves construccions harmonitzen en l'entorn.

Maria Josep Ripoll ha destacat que "estem molt satisfets amb la Guia de Tramitació, que s'ha elaborat en temps rècord per a tindre un marc de referència mínim per a les persones i per al propi ajuntament". La regidora ha agraït la col·laboració dels tècnics de Conselleria, "que s'han bolcat a treballar amb nosaltres". Segons ha anunciat, la guia es publicarà, una vegada siga definitiva, en la web de l'Ajuntament de Dénia.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

12/04/2018 - Tribuna Naranja
Corruptelas cruzadas
15/04/2018 - Chuzos de Punta
Pecado mortal electoral
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla
18/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
¿Hay alguna salida de la crisis en Cataluña?

RSS elperiodic.com Dénia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil