Dilluns 11 de Desembre de 2017

-5.448 escolars d'Infantil, Primària i Secundària comencen els curs a Dénia, la Xara i Jesús Pobre :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Educación -  denia
11/09/2017 | elperiodic.com  

5.448 escolars d'Infantil, Primària i Secundària comencen els curs a Dénia, la Xara i Jesús Pobre

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El curs escolar ha començat hui a Dénia, la Xara i Jesús Pobre "amb total normalitat", segons ha indicat el regidor d'Educació, Rafa Carrió. Un total de 5.448 estudiants d'Infantil, Primària i Secundària s'han incorporat a les aules dels cinc col·legis públics de Dénia, els col·legis de la Xara i Jesús Pobre, els tres centres concertats i el privat de Dénia i els tres instituts públics. En relació a les xifres d'escolarització del curs passat, s'observa un descens de 214 alumnes en Infantil i Primària i un augment de vora 100 alumnes en el cicle de Secundària.

Aquest curs s'adhereixen a la jornada continua els col·legis públics Cervantes i Llebeig, igual que ho van fer l'any passat el Pou de la Muntanya i el Montgó.

L'Ajuntament de Dénia ha dut a terme durant els mesos d'estiu els treballs de manteniment i millora en els centres públics de la ciutat. Entre estos, el regidor d'Educació ha destacat que al col·legi Cervantes s'ha realitzat una obra important de remodelació dels lavabos, el canvi de barana d'accés al centre i a l'edifici d'Infantil, pintura de la façana i canvi del voladís de la teulada i al Llebeig s'han retirat les tarimes en dos aules, millorant-ne la mobilitat.

A la Xara els escolars comencen les classes en aules prefabricades a l'espera de la construcció del nou centre. Durant les setmanes prèvies a l'inici del curs s'ha instal·lat un doble sostre en els mòduls per a evitar problemes d'inundacions.

Quant a la marxa del projecte de construcció del nou centre de la Xara, Rafa Carrió ha informat que ens pocs dies es formalitzarà la cessió del terreny que falta, amb la qual cosa les obres podrien començar d'ací a un mes. El projecte bàsic ja té el vist-i-plau del Consell i en estos dies es presentarà el d'execució.

Rafa Carrió ha oferit esta informació en la visita d'inici de curs que ha realitzat este matí al col·legi Montgó, on ha visitat dos aules de primer de Primària acompanyat pel director del centre, Pep Pons, i la tècnica del departamento d'Educació, Mar Mayans.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

03/12/2017 - Chuzos de Punta
Autopistas a 30 megas
04/12/2017 - Un valencià en Grenoble
Una nova oportunitat per als valencians
07/12/2017 - Camins de l´Alcora
Al rescate de mi viejo Belén
07/12/2017 - Piedras vivas
La llamamos Inmaculada porque lo es
08/12/2017 - Columna de Michel
¿Globalización o nacionalismos?
10/12/2017 - Editorial
Los ultraconservadores
09/12/2017 - Reflexionando, que no es poco
Carles Puigdemont: El Caguetas
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil