Dimecres 21 de Març de 2018

-L’AVT i Dénia signen un conveni per a la realització del Pla de Promoció de la Gastronomia :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Turismo -  denia
08/08/2017 | elperiodic.com  

L’AVT i Dénia signen un conveni per a la realització del Pla de Promoció de la Gastronomia

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Aquest matí el Secretari Autonòmic de l'Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer, i l'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, han signat el conveni per a la realització del Pla de Promoció de la Gastronomia de Dénia i la Comunitat Valenciana.

L'Agència Valenciana del Turisme té, a càrrec seu, l'impuls i execució de la política turística de la Generalitat en relació amb la promoció de la qualitat i innovació, el desenvolupament, la millora, la informació i la difusió del sector turístic valencià, potenciant l'oferta esmentada per mitjà del suport a la comercialització, informació i difusió del producte turístic de la Comunitat Valenciana, i en general, a la realització de les activitats necessàries per a una millor promoció de l'oferta turística de la Comunitat Valenciana. Per aquest motiu, ha signat un conveni amb l'Ajuntament de Dénia, al ser una de les destinacions turístiques més representatives de la Comunitat Valenciana i de la província d'Alacant, i haver-se constituït com a destinació gastronòmica per excel·lència, fet que li va permetre entrar a formar part del selecte grup de ciutats creatives gastronòmiques de la UNESCO.

La finalitat del conveni signat aquest matí es la celebració del D*na Festival Gastronòmic de Dénia el 30 de setembre i 1 d'octubre de 2017. El festival té com a objectius fer de l'esdeveniment una eina que posicione la marca Dénia i Comunitat Valenciana com a referent de la gastronomia valenciana a nivell internacional, convertir a Dénia en la seu de la Xarxa de Ciutats Creatives de la Gastronomia Unesco amb un esdeveniment que servisca de trobada per a les ciutats creatives i que siga un potent element comunicador i difusor a nivell internacional de la gastronomia de la Comunitat Valenciana, i consolidar la designació de Dénia com a Ciutat Creativa de la Gastronomia Unesco, com a exemple de turisme gastronòmic sostenible, i com a vehicle de promoció de la cultura mediterrània valenciana. L'Agència Valenciana de Turisme col·labora amb un ajuda de 190.000 euros.

D*na és una idea original de Quique Dacosta. El xef és un dels símbols de la gastronomia de Dénia i representa una forma d'entendre la cuina que uneix la tradició amb l'avantguarda. Cuiners, productors, artesans, restauradors, comunicadors i prescriptores analitzaran què significa, què implica i què aporta el Mediterrani en les cuines.

A banda del festival, també es celebrarà la trobada de ciutats creatives de la gastronomia del 29 de setembre al 2 d'octubre de 2017, en el marc del festival gastronòmic amb la presència majoritària de xef de les ciutats creatives de la gastronomia de la UNESCO. Hui mateix, l'alcalde de Dénia ha anunciat que ja han confirmat la seua presència 17 de les 18 ciutats pertanyents a la Xarxa Unesco de Ciutats Creatives de la Gastronomia: Popayán (Colòmbia), Tucson (Estats Units), Belém (Brasil), Tsuruoka (Japó), Chengdu (Xina), Shunde (Xina), Macau (Xina), Florianópolis (Brasil), Parma (Itàlia), Östersund (Suècia), Bergen (Noruega), Rasht (Iran), Zahlé (Líban), Gaziantep (Turquia), Jeonju (Corea del Sud), Ancorada (Mèxic), Phuket (Tailàndia), i com no, Dénia com a ciutat amfitriona.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

20/03/2018 - Editorial
Volver
12/03/2018 - Desde el centro
¿No hay dinero para pensiones?
14/03/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
La huelga del 8-M
13/03/2018 - Desde el Congreso
Por un modelo sostenible de Pensiones
19/03/2018 - Picos Pardos
Historia de una reivindicación
14/03/2018 - Columna de Michel
11M: Honrando a 200 víctimas inocentes
13/03/2018 - Camins de l´Alcora
Elegía a aquella vieja casa
19/03/2018 - Reflexionando, que no es poco
La prisión permanente revisable: reflexiones
18/03/2018 - Chuzos de Punta
Pena de muerte… revisable
12/03/2018 - El Puntero
¿Y dónde estaba el culpable?

RSS elperiodic.com Dénia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil