Dilluns 19 de Març de 2018

-Catorze persones voluntàries participen en la jornada formativa en drogodependències :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  denia
15/06/2017 | elperiodic.com  

Catorze persones voluntàries participen en la jornada formativa en drogodependències

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Ahir va tenir lloc l'XI Jornada Formativa de Voluntariat en Drogodependències organitzada per l'Ajuntament de Dénia, a través de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) de la Regidoria de Benestar Social.

La jornada es va desenvolupar de 16 a 20 hores en la Seu d'Associacions de Dénia i van participar un total de 14 persones.

Durant la formació es va conscienciar a les persones assistents de la importància de la implicació i coresponsabilitat dels diferents agents socials comunitaris a favor de la prevenció, sent un escaló més les campanyes preventives que es desenvolupen des de la UPCCA, posant l'èmfasi en el fet que és tasca de tots la prevenció en la problemàtica de les addiccions i també destacant la importància de posseir informació i formació sobre els consums abusius. Els dos tècnics de la UPCCA van dotar de ferramentes al voluntariat per poder col·laborar amb la UPCCA en les campanyes de prevenció que desenvolupa, sobretot durant l'època estival.

Va ser una jornada molt participativa on el voluntariat assistent va mostrar una alta motivació i implicació per col·laborar en les dinàmiques i debats plantejats pels tècnics. Es van dur a terme activitats de role playing, escenificant situacions que es poden trobar durant la seua col·laboració en les campanyes.

També vam comptar amb la presència de la regidora de Benestar Social, Cristina Morera, qui va agrair l'assistència als participants, remarcant la importància que té el voluntariat per a la nostra societat i posant en valor la labor de prevenció que es fa des de la UPCCA.

En finalitzar la jornada formativa se'ls va passar un qüestionari per avaluar la incidència del curs. Els participants han manifestat estar molt satisfets per haver realitzat aquesta formació i que els ha resultat de gran utilitat per al desenvolupament d'activitats com a voluntaris en aquest àmbit. A més, també comenten que la qualitat docent dels ponents és satisfactòria i els materials lliurats són de gran suport i interès.

Plantegen com a suggeriments que la jornada siga de més hores per poder completar més encara la informació i formació en drogodependències.

Gràcies a la col·laboració del voluntariat són possibles any rere any les campanyes de prevenció com la del dia mundial sense tabac o diverses de les campanyes preventives d'alcohol que realitza la UPCCA cada any a l'estiu. Per tant, agrair la gran tasca que realitzen amb la seua aportació personal desinteressada i compromesa de col·laboració i cooperació social.

Després d'aquesta jornada, la UPCCA segueix donat l'oportunitat a persones que no pogueren assistir al curs de formació, de poder col·laborar de manera voluntària en les campanyes de prevenció. Per tant, si alguna persona està interessada pot contactar de la següent manera:

Al correu de la UPCCA de Dénia: upccadenia@ayto-denia.es
Al telèfon de la UPCCA de Dénia: 96 646 70 27 / 628 076 449
O per missatge privat al Facebook de la UPCCA de Dénia: Upcca-Dénia Prevenció Addiccions Ajuntament Dénia

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

14/03/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
La huelga del 8-M
13/03/2018 - Camins de l´Alcora
Elegía a aquella vieja casa
12/03/2018 - Desde el centro
¿No hay dinero para pensiones?
12/03/2018 - El Puntero
¿Y dónde estaba el culpable?
14/03/2018 - Columna de Michel
11M: Honrando a 200 víctimas inocentes
11/03/2018 - Piedras vivas
Una Madre muy mujer
15/03/2018 - Reflexionando, que no es poco
Por incapacidad manifiesta: hay que acabar con el independentismo
13/03/2018 - Desde el Congreso
Por un modelo sostenible de Pensiones

RSS elperiodic.com Dénia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil