Dilluns 23 de Abril de 2018

-L’arribada de la torxa olímpica a Dénia anuncia la celebració dels XII Mini Jocs de la Marina Alta :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Deportes -  denia
18/05/2017 | elperiodic.com  

L’arribada de la torxa olímpica a Dénia anuncia la celebració dels XII Mini Jocs de la Marina Alta

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

La torxa que anuncia la celebració dels XII Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta va arribar ahir a Dénia després de recórrer les altres 19 poblacions de la comarca que hi participen en els jocs.

Escortada pels xiquets i xiquetes de les Escoles Esportives Municipals de Dénia, la torxa va recórrer diferents carrers de la ciutat fins arribar a la plaça del Consell, on l’esperaven l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, la regidora d’Esports, Marian Tamarit, i tot el públic que no va voler perdre’s l’acte de benvinguda.

Tres alumnes de les escoles esportives de Dénia van llegir un manifest de benvinguda de la torxa en què, en nom dels participants de la ciutat, manifestaven el compromís de participar en estos jocs “respectant els valors olímpics, sent solidaris amb els companys, respectuosos amb l’adversari i acceptant les regles del joc amb honestedat”.

La regidora d’Esports, Marian Tamarit, també va dedicar unes paraules de benvinguda a la flama olímpica, assenyalant que es tracta “no sols de l’anunci de l’arribada dels Mini Jocs, sinó que també és símbol de pau i harmonia”.

Tamarit va recordar que “gràcies al compromís de moltes persones, complim 22 anys recreant els valors del moviment olímpic, agermanant els pobles de la Marina i complint el somni esportiu de molts xiquets i xiquetes, fent d’este esdeveniment un element de convivència i desenvolupament social”.

La regidora va donar les gràcies a les persones que han fet i fan possible que aquesta activitat “siga tot un referent per a familiars, participants i públic, que esperen i celebren els Mini Jocs amb gran emoció”. “Gràcies a tots els pobles de la comarca, als tècnics municipals, als voluntaris, associacions, empreses i al CEMA que, enguany, a més a més, ha volgut potenciar els valors de convivència en l’esport”, va afegir.

Tamarit va concloure la seua intervenció felicitant els xiquets i xiquetes participants d’esta dotzena edició i recordant-los que “el triomf ja és vostre, pel simple fet d’estar ací i de participar compartint els valors, creixent amb l’esport i fent comarca”.

Els XII Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta s’inauguren demà divendres, 19 de maig, a les 20 hores, al poliesportiu municipal de Dénia.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

23/04/2018 - Picos Pardos
No con dinero público
18/04/2018 - Reflexionando, que no es poco
¿Hay alguna salida de la crisis en Cataluña?
22/04/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Las tres D: Desigualdad, Daño medioambiental y Deuda / El 8-M
18/04/2018 - Columna de Michel
Las aguas del Ebro… y su desperdicio (II)
22/04/2018 - Chuzos de Punta
San Iniesta
20/04/2018 - Camins de l´Alcora
El Callejero del pueblo, con otra mirada
18/04/2018 - Crónica de l´Alcalatén
L´Alcora. Festividad de la Dobla

RSS elperiodic.com Dénia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil