Dilluns 19 de Febrer de 2018

-El XX Premi Ciutat de Dénia per a la Formació de Persones Adultes reconeix la tasca de Miquel Bononat i Escrihuela :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sociedad -  denia
18/05/2017 | elperiodic.com  

El XX Premi Ciutat de Dénia per a la Formació de Persones Adultes reconeix la tasca de Miquel Bononat i Escrihuela

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El mestre, renovador pedagògic, normalitzador lingüístic i cultural i participant de l'educació i la formació permanent Miquel Florenci Bononat i Escrihuela és el guanyador del XX Premi Ciutat de Dénia per a la Formació de Persones Adultes. Bononat i Escrihuela ha estat un impulsor històric els processos de valencianització educativa, sociocultural i lingüística, especialment aquells destinats a la població adulta. El jurat d'esta vintena edició ha valorat també el seu paper com a dinamitzador de les coordinadores territorials de la defensa de la llengua i la seua posterior integració en la Federació d'Associacions per la Llengua, que ha esdevingut Escola Valenciana.

Bononat i Escrihuela és també un mestre que ha treballat al camp de la formació de formadors des del Taller de Renovació de l'Educació de Persones Adultes (TAREPA-PV), el sindicat dels treballadors de l'ensenyament del País Valencià (STEPV) i altres organitzacions.

A més, coneix de molt a prop este premi Ciutat de Dénia per a la formació de persones adultes per haver sigut una de les persones impulsores de la posada en marxa.

En definitiva, Bononat i Escrihuela "ha realitzat un treball d'animació i promoció de la formació permanent que ara rep el reconeixement que mereix", ha assenyalat Rafa Carrió, regidor de Cultura i Educació de Dénia.

Carrió ha format part del jurat d'esta vintena edició junt amb Josep Aparicio Guadas, en representació del professorat de la FPA; Encarna Such Cardona, en representació de l'associació de persones adultes participants del centre de formació de persones adultes Francesc Bosch i Morata de Xàtiva; Vicent Mas Estela, director del centre FPA de Dénia i la regidora de Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Dénia, Marian Tamarit.

El XX Premi Ciutat de Dénia per a la Formació de Persones Adultes es lliurarà el 16 de juny, a les 20 hores, en l'auditori del Centre Social. Prèviament al lliurament del guardó, David Abril Hervás, geògraf, doctor en Ciències de l'Educació i diputat del Parlament de les Illes Balears impartirà la conferència "Educació i formació al llarg de la vida, l'empoderament de la ciutadania i els compromisos institucionals i instituents".

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

18/02/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Dimite el concejal que fue blanco de críticas desde el primer minuto
15/02/2018 - Columna de Michel
Inestabilidad municipal en Burriana
14/02/2018 - Camins de l´Alcora
Carreras y caminatas por las montañas
17/02/2018 - Reflexionando, que no es poco
Dos crisis de complicada salida
12/02/2018 - La Columna de Jomeve
La contaminación (los coches eléctricos)
18/02/2018 - Chuzos de Punta
Turismo de basura

RSS elperiodic.com Dénia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil