Dissabte 21 de Octubre de 2017

-L'audiovisual sobre la banda sonora de la gamba roja ha estat seleccionat per a participar en el Small World Film Festival :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Cultura y Espectáculos -  denia
04/05/2017 | elperiodic.com  

L'audiovisual sobre la banda sonora de la gamba roja ha estat seleccionat per a participar en el Small World Film Festival

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El vídeo sobre la banda sonora de la gamba roja de Dénia ha estat seleccionat per a participar en el Small World Film Festival que se celebrarà durant el mes de juny a Bradford (Regne Unit), Ciutat Creativa del cinema per la UNESCO.

Bradford ha promogut aquest festival de cinema perquè les Ciutats Creatives de la UNESCO tinguen l'oportunitat de mostrar, en format de vídeo, les peculiaritats dels seus territoris. Enguany la temàtica escollida es "La meua ciutat".

Un jurat popular decidirà quins vídeos seran premiats i quins es projectaran en l'11é Encontre Anual de Ciutats Creatives de la UNESCO, que se celebrarà del 29 de juny al 2 de juliol en Enghien-les-Bains (França).

a través de l'Oficina d'Innovació i Creativitat, ha presentat un vídeo sobre la "Banda sonora de la gamba roja de Dénia" que mostra com es pot fusionar l'art de la gastronomia amb la música. Dues arts molt arrelades en la tradició cultural de la nostra ciutat.

El vídeo es projectarà, durant el mes de juny, en una gran pantalla exterior de cinema, situada al centre de la ciutat de Bradford, amb un públic potencial de 500.000 persones. A més, durant eixe mes, el vídeo també es projectarà en la Universitat de Bradford.

Per tant, este audiovisual sobre Dénia implica la promoció dels valors gastronòmics i culturals de la nostra ciutat en l'àmbit europeu i internacional, a més de crear un impacte molt positiu per a la promoció de la ciutat.

En aquest enllaç trobareu informació sobre el Small World Film Festival 2017: http://bradford-city-of-film.com/enjoy/smallworldfilmfestival/

i ací podeu vore el vídeo de la banda sonora presentat al festival: https://www.youtube.com/watch?v=gzOIbl900FU&feature=youtu.be

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

12/10/2017 - La Columna de Jomeve
La Constitución y las leyes
16/10/2017 - Columna de Michel
¡Ahora menos que nunca!
14/10/2017 - Reflexionando, que no es poco
Uno no es lo que dice… si nadie te lo reconoce
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil