elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Darrer diumenge en família del 2015

Darrer diumenge en família del 2015
    MÁS FOTOS
    Darrer diumenge en família del 2015 - (foto 2)
    Darrer diumenge en família del 2015 - (foto 3)

    La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Dénia va realitzar el darrer diumenge en família de l’any el passat 27 de desembre amb la realització de tallers d’activitats nadalenques. Els participants van poder realitzar dibuixos, targetes i retallables amb motius nadalencs.

    Tots els participants, els xiquets/es i els pares i mares, van participar en el taller de confecció de la targeta de desitjos que van dipositar en un arbre dels desitjos que ocupava un lloc cèntric en la placa. Aquest arbre una vegada finalitzada l’activitat romandrà en les oficines de joventut amb tots els desitjos dels participants.

    Per a finalitzar el diumenge en família, tots els assistents van realitzar en la plaça la forma d’un gran arbre i posteriorment se li va lliurar a cadascú dels integrants un globus verd amb heli i quan ja va estar format completament, es van soltar els globus amb un pensament de desig pel 2016.

    Després de les activitats realitzades, en aquesta ocasió tots els que així ho van estimar, van poder també passar a l’auditori del Centre Social i veure l’obra de teatre prevista dins del programa de Cultura teatre en família.

    Des de la Regidoria de Joventut, continuarem treballant per a seguir realitzant activitats pels nostres joves durant el 2016 i esperem seguir sumant participants, així com desitjar-los que l’any vinent siga un any carregat d’oportunitats pels nostres joves, Feliç 2016.

    Subir