Dijous 26 de Abril de 2018

-Col·lectiu-Compromís proposa que hi haja participació ciutadana al nou contracte de la brossa i neteja :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Política -  cocentaina
17/09/2017 | elperiodic.com  

Col·lectiu-Compromís proposa que hi haja participació ciutadana al nou contracte de la brossa i neteja

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El Col·lectiu 03820-Compromís a través del seu portaveu a l'Ajuntament, Xavi Anduix, ha proposat que la ciutadania tinga l'oportunitat de participar en la redacció del nou plec de condicions per al contracte de neteja viària, recollida de la brossa i manteniment del clavegueram. Segons afirma Anduix, "estem parlant del major contracte de l'Ajuntament i d'una activitat que afecta a totes les famílies de Cocentaina".

Anduix explica que "la neteja i la recollida de la brossa és un tema que afecta a tots els contestans i a la seua qualitat de vida. A banda, aquest contracte és el més important per a Cocentaina i per això proposem que la ciutadania tinga veu en la redacció del plec de condicions que marcarà tot allò que haurà de fer i complir l'empresa que s'encarregue d'aquest servei".

"En un tema d'aquesta envergadura, des del Col·lectiu-Compromís defensem que hi haja procediments de participació ciutadana en la redacció del plec de condicions. S'hauria d'escoltar als comerciants, als ecologistes, als empresaris, a l'associació de veïns, a entitats de persones amb diversitat funcional, a associacions de persones majors i a la ciutadania en general; per escoltar les seues idees i les seues inquietuds", ha conclós Anduix.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5


RSS elperiodic.com Cocentaina
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil