Diumenge 18 de Març de 2018

-Cocentaina suma un nou Taller d'Ocupació en Atenció sociosanitària a persones en el domicili :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Empleo -  cocentaina
13/09/2017 | elperiodic.com  

Cocentaina suma un nou Taller d'Ocupació en Atenció sociosanitària a persones en el domicili

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament de Cocentaina ha rebut la confirmació oficial per a posar en marxa un nou taller d'ocupació en la localitat. Aquest Taller d'Ocupació, aprovat per la Conselleria d'Economia Sostenible i el mateix SERVEF, permetrà a deu veïns en situació de desocupació comptar amb un contracte laboral de dotze mesos de durada, alhora que milloren la seua qualificació professional de cara a la seua inserció en el mercat laboral en un futur pròxim.

Segons explica la Regidora de Promoció Econòmica Mariona Carbonell, els alumnes treballadors desenvoluparan les seues activitats en l'especialitat d'Atenció sociosanitària a persones en el domicili. Les persones participants en estos programes, alhora que adquirixen coneixements teòrics sobre les seues especialitats, desenvolupen este aprenentatge amb la seua posada en pràctica realitzant, a més, una tasca útil per a la ciutadania. Aquest programa s'iniciarà, si tot va com està previst, abans que finalitze l'any. En els següents mesos es procedirà a seleccionar el personal participant per mitjà d'oferta pública al SERVEF. Aquest és el tercer Taller que es desenvolupa en aquesta anualitat en el municipi de Cocentaina, formant a un total de 30 participants. Actualment estan en marxa el Taller d'Ocupació "Cocentaina Actúa" i el Taller d'Ocupació T'Avalem Joves "Descobrint l'entorn".

Mariona Carbonell, membre de l'equip de Govern socialista, recorda que "les polítiques d'ocupació són i seran una prioritat per aquest executiu, continuem treballant dins de les nostres possibilitats per a abaixar la desocupació i millorar la formació de la població contestana".

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5


RSS elperiodic.com Cocentaina
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil