Dissabte 21 de Abril de 2018

-Col·lectiu-Compromís reclama un major manteniment en la senda del Cementeri :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Política -  cocentaina
01/09/2017 | elperiodic.com  

Col·lectiu-Compromís reclama un major manteniment en la senda del Cementeri

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

La coalició contestana demana més sensibilitat en el manteniment dels camins de Cocentaina i en aquesta ocasió, concretament, en la senda que porta al cementeri.

El Col·lectiu 03820-Compromís ha reclamat a l’equip de govern un millor manteniment en la senda del cementeri de Cocentaina. Des de la coalició contestana denuncien la deixadesa del PSOE a l’entorn que es veu reflectida en el creixement de males herbes des de fa mesos.

Segons el regidor i portaveu del Col·lectiu-Compromís a l’Ajuntament, Xavi Anduix “la senda que porta al cementeri està plena de males herbes de gran alçada que dificulten i molesten les persones que caminen per la zona i que van al cementeri. Estes males herbes fa uns quants mesos que estan i l’equip del govern ha sigut incapaç de millorar la zona”.

Segons destaca Anduix, “és molta la gent que transita per aquesta senda per anar al cementeri, anar a casetes o pujar a Sant Cristòfol; i mereix estar en bones condicions”.

Cal recordar que des del Col·lectiu-Compromís porten reclamant un major esforç per part de l’Ajuntament en les sendes i els camins rurals. Mostra de tot açò han sigut les reiterades denuncies de l’estat dels paratges de Sant Cristòfol, Santa Bàrbara i la proposta del Pla d’Actuació per als camins rurals.

Des de la formació alerten que “cal una profunda renovació i millora en la gestió del poble, vista la evidència deixadesa del PSOE en el dia a dia de Cocentaina”.

 

 

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5


RSS elperiodic.com Cocentaina
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil