Dijous 24 de Maig de 2018

-Amplia representació institucional en les Festes de Cocentaina :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Fiestas -  cocentaina
11/08/2017 | elperiodic.com  

Amplia representació institucional en les Festes de Cocentaina

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Les Festes de Moros i Cristians de Cocentaina del 2017 comptaran amb una ampla representació institucional, tant de la Generalitat Valenciana com d´altres institucions com Les Corts y el Congrés dels Diputats, sense deixar de banda els Ajuntaments de les nostres comarques del Comtat i l´Alcoià.

El Conseller d´Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana, Vicent Soler, ha confirmat la seua presència a les Entrades dels bàndols de la creu i la mitja lluna d´aquest dissabte que començaran a les 7 en punt de la vesprada. A més a la llotja d'autoritats, ubicada davant del Palau Comtal, estarà present la Diputada Nacional del PSPV, Patrícia Blanquer, i el Diputat Autonòmic, Rafael Briet, També han confirmat la seva assistència a aquest acte bona part dels alcaldes del Comtat i de l'Alcoià, així com de poblacions de comarques veïnes.

L´alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, ha valorat molt positivament que les Festes de Moros i Cristians, a l´igual que la Fira de Tots Sants, compten amb el total recolzament del Govern de la Generalitat Valenciana que presideix Ximo Puig i ha destacat que aquest fet posa en relleu la importància que tenen les Festes contestanes en tot el territori valencià "per a tot el poble de Cocentaina és una gran satisfacció rebre demà al Conseller i a la resta d´ autoritats que compartiran amb tots nosaltres la gran Entrada. Aquests gestos demostren el suport que dóna el Consell a les tradicions i a les veïnes i veïns de Cocentaina", ha destacat.

A banda de la representació institucional també acudiran demà a Cocentaina representants de gran quantitat dels pobles que celebren Festes de Moros i Cristians i que pertanyen a la UNDEF, una institució que té la seua seu oficial al poble i que presideix la contestana Pepa Prats. I mentre els festers entonen l'himne de Festes els acompanyarà el Subdelegat del Govern Espanyol.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5


RSS elperiodic.com Cocentaina
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil