Dissabte 17 de Març de 2018

-L'Ajuntament de Cocentaina participa en el Programa «Avalem Joves Plus» :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Empleo -  cocentaina
01/08/2017 | elperiodic.com  

L'Ajuntament de Cocentaina participa en el Programa «Avalem Joves Plus»

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament de Cocentaina participa en el Programa «Avalem Joves Plus» amb la posada en funcionament de dos programes dins del pla d'ocupació juvenil, en el marc del Sistema de Garantia Juvenil. Un dels programes es denomina EMCUJU i implica la contractació de 3 joves aturats: Grau en Turisme, Grau en Publicitat i Tècnic en Administració i Finances. Aquest programa que s'inicia a principis del mes d'agost té una durada de 7 mesos. La subvenció obtinguda té un import de 29.134,49 €. Un altre dels programes que ha sigut beneficiari l'Ajuntament és el EMPUJU, i els beneficiaris són 8 joves aturats de llarga durada, que durant 7 mesos i a jornada completa realitzaran tasques de manteniment i jardineria. Aquest programa té una subvenció de 70.967,12 € i s'inicia en la primera setmana d'agost.

Segons declaracions de Mariona Carbonell «amb aquest programa Avalem Joves, es compleix amb el compromís de l'equip de govern de recolzar plans per al foment d'ocupació als nostres joves, amb contractes a jornada completa i possibilitat de tenir una oportunitat laboral que els permet adquirir experiència professional».

Així mateix, s'han sol·licitat altres ajudes per a la contractació de persones aturades de llarga durada en el programa EMCORD i EMCORP, aquests programes es destinaren a contractar oficials de pintura, que actuaran en el manteniment d'entorns urbans.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5


RSS elperiodic.com Cocentaina
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil