Diumenge 18 de Febrer de 2018

-Cocentaina destina 70.000 euros per a rehabilitar façanes i cobertes en el 2017 :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Urbanismo e infraestructuras -  cocentaina
16/06/2017 | elperiodic.com  

Cocentaina destina 70.000 euros per a rehabilitar façanes i cobertes en el 2017

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

L'Ajuntament de Cocentaina, mitjanant la regidoria d'Hisenda, ha llançat una nova convocatòria d'ajudes per a la rehabilitació de façanes i tancaments. L'import total de les ajudes ascendeix a 30.000 euros, i es poden sol·licitar fins al pròxim 30 de juny (inclòs). Aquesta convocatòria de façanes es sumarà d'ací a poc temps a altre paquet d'ajudes valorat el 40.000 euros per a la millora de les cobertes. En total, i quan acabe el present exercici, l'Ajuntament de Cocentaina haurà destinat un total de 70.000 euros en la millora i manteniment dels habitatges i infraestructures del centre històric del municipi i els barris de conservació.

Aquesta línia d'ajudes es va encetar ara fa alguns anys i des de llavors ha estat una constant en les diferents accions del Govern socialista. De fet, la inversió en matèria de subvencions per a les façanes i cobertes estarà al voltant dels 600.000 quan acabe el present any. Per una banda els veïns i veïnes reben una important ajuda per a millorar l'estat dels seus habitatges (en ocasions es subvenciona el 95% del cost total), però per altra es contribueix a millorar en conjunt l'estat de conservació del centre històric contestà. Sense oblidar la importància d'aquestes actuacions per al sector de la construcció local, que veu així una forma més de dinamitzar la seua activitat.

Les bases per a accedir a les ajudes a les façanes estan penjades a la web de l'Ajuntament de Cocentaina (http://va.cocentaina.es/bd/archivos/archivo5985.pdf), i com ja s'ha apuntat en poc temps es publicaran les indicacions per optar a les ajudes per a les cobertes.

"Seguir apostant per aquesta línia de treball i de subvencions és fonamental, és una clara aposta del Govern socialista per la conservació i posada en valor del nostre nucli antic. Juntament amb les subvencions per a façanes i cobertes, també estem treballant intensament en els canvis d'il·luminació (reduint la contaminació i el consum/despesa elèctrica) i apostant per la sostenibilitat. Altra mesura que també contribueix per a millorar les infraestructures i que a la fi també repercutixen en el benestar dels ciutadans contestans", apuntava Marcos Castelló, edil d'Hisenda.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5


RSS elperiodic.com Cocentaina
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil