Diumenge 18 de Març de 2018

-Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Urbanismo e infraestructuras -  cocentaina
29/05/2017 | elperiodic.com  

Cocentaina no tindrà servei de tren durant 6 setmanes per obres en les vies

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El 5 de juny està previst que comencen les obres de millora i manteniment de la línia de tren que uneix les ciutats d'Alcoi i Xàtiva amb pas per Cocentaina. Aquests treballs que portarà avant ADIF s'allargaran durant 6 setmanes, i el transport per ferrocarril serà substituït per línies addicionals d'autobús aquest temps.

L'inici imminent d'aquests treballs ha agafat totalment per sorpresa a l'Ajuntament de Cocentaina. De fet, l'alcaldessa Mireia Estepa ha mostrat públicament la seua sorpresa en haver-se assabentat d'aquesta actuació mitjançant els mitjans de comunicació, sense haver rebut abans cap avís ni comunicació oficial per part del Ministeri de Foment, de Delegació del Govern o del Subdelegat a la província.

"Ens alegra saber que per fi s'actuarà sobre la línia Alcoi-Xàtiva i esperem que els treballs i millores no es queden ací i seguisca invertint-se en la modernització d'aquesta. Amb tot, no compartim la forma de procedir de les autoritats estatals competents, que ni informen ni ens transmeten directament tots els detalls per tal de mantenir informats als nostres veïns i veïnes. Tal vegada per a ells no és important, però des de l'Ajuntament de Cocentaina considerem que és fonamental mantenir una transparència total amb la ciutadania i que tot el món sàpia en tot moment quines mesures i accions estan portant-se avant.

Encara que tard, esperem que en algun moment arribe l'anunci oficial, si potser abans que comencen les obres", apuntava Mireia Estepa.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5


RSS elperiodic.com Cocentaina
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil