Dimecres 21 de Març de 2018

-El diputat autonòmic de Sanitat supervisa les obres del Centre de Salut :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Sanidad y Salud -  cocentaina
08/05/2017 | elperiodic.com  

El diputat autonòmic de Sanitat supervisa les obres del Centre de Salut

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

Les obres del Centre de Salut i les millores en l'àrea de Sanitat van centrar la reunió que divendres 5 de maig van tindre el diputat Ignacio Subías, el diputat Rafa Briet, l'alcaldessa de Cocentaina, la gerent del Departament de Salut d'Alcoi i el regidor de Sanitat, entre altres.

Durant el matí es va mantindre una reunió per a avaluar les necessitats en l'àmbit de la salut de la comarca del Comtat i cap a migdia el cap d'obra del Centre de Salut junt amb el seu director van explicar l'estat de les mateixes i les fases del projecte que queden per fer. Els treballs van a bon ritme, segons es va informar, i les obres podrien estar finalitzades a finals de 2017 o principis del 2018, reduint-se en 8 mesos menys, el temps previst per a la seua execució. El projecte d'ampliació del Centre de Salut de Cocentaina compta amb un pressupost d'1,8 milions d'euros i permetrà dotar a aquestes instal·lacions de noves consultes, un servei d'urgències més ampli, un gimnàs per a les rehabilitacions i altres millores que revertiran sobre el servici que es presta als pacients.

"Estem molt satisfets amb el transcurs d'aquest projecte de millora i ampliació del Centre de Salut. La salut pública i de qualitat és un puntal del sistema de benestar en què creiem i ja fa anys que reivindicàvem la necessitat de tindre un ambulatori que cobrira les necessitats dels veïns i veïnes de Cocentaina" deia l'alcaldessa de Cocentaina.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5


RSS elperiodic.com Cocentaina
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil