Diumenge 17 de Desembre de 2017

-Col·lectiu-Compromís demana que Cocentaina s’adherisca al projecte “Comença a Exportar” :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Política -  cocentaina
04/05/2017 | elperiodic.com  

Col·lectiu-Compromís demana que Cocentaina s’adherisca al projecte “Comença a Exportar”

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El Col·lectiu-Compromís, a través del regidor Jordi Pla, ha demanat formalment que l’Ajuntament de Cocentaina s’adherisca al projecte “Comença a Exportar” de la Direcció General d’Internacionalització de la Conselleria d’Economia Sostenible.

Jordi Pla explica que “és fonamental posar tota la maquinària necessària per a ajudar a les empreses locals a exportar el seu producte arreu del món. La internacionalització de les nostres empreses deriva en la creació de llocs de faena i en perspectives de futur per a Cocentaina”.

Des de la coalició destaquen que “Comença a Exportar” és un programa impulsat pel Consell de Cambres de Comerç valencianes, els Fons Europeus de Desenvolupament Regional i la Conselleria d’Economia Sostenible.

Segons recalca Pla, “aquest projecte té com a finalitat donar resposta a les necessitats empresarials per a començar a exportar i va destinat a ajudar a les empreses a eixir als mercats exteriors. A més a més, per a Cocentaina no tindria cap cost econòmic perquè està cofinançat al 50% per la Conselleria i la resta per les cambres de comerç a través de Fons Europeus”.

Pla ha encoratjat a les empreses a interessar-se per la iniciativa, atés que és requisit imprescindible aconseguir deu participants en el programa per tal que els cursos de formació destinats a la internacionalització de les empreses locals puguen celebrar-se a Cocentaina.

Per finalitzar, el regidor de la formació ha conclòs que “fer que les empreses de Cocentaina adopten la internacionalització com a una estratègia pròpia farà que el nostre teixit empresarial siga més fort i generarà llocs de faena al nostre poble”.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5

Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil