Divendres 23 de Febrer de 2018

-Julià Àlvaro destaca la importància de les obres de recollida d’aigües pluvials a la Goma :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Política -  cocentaina
06/04/2017 | elperiodic.com  

Julià Àlvaro destaca la importància de les obres de recollida d’aigües pluvials a la Goma

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF

El Secretari Autonòmic de la Conselleria de Medi Ambient, Julià Àlvaro, ha qualificat de manera molt positiva la realització de les obres a la Goma. Durant la seua visita a Cocentaina ha comprovat en primera persona l’obra finançada per la seua conselleria. Àlvaro ha declarat que “aquesta obra era molt necessària per a Cocentaina pels habituals problemes que es produïen en época de pluges”.  

El responsable de Medi Ambient de la Generalitat Valenciana, acompanyat pel portaveu del Col·lectiu-Compromís a l’Ajuntament de Cocentaina, Xavi Anduix, ha recordat que “es tracta d’una inversió important que supera els 123.000 €, després de molts anys de falses promeses per part dels antics governs del Partit Popular”.

Anduix també ha explicat que “les obres de la Goma han de servir per minimitzar els problemes que es repeteixen quasi sempre que hi ha fortes pluges i que obliguen a tallar l’avinguda del País Valencià, provocant molèsties a les veïnes i veïns de la zona. Confiem que amb la instal·lació de tubs de 120 mm de diàmetre siga suficient per assimilar el gran volum d’aigua que baixa des de Sant Cristòfol”.

Tant el representant autonòmic com el portaveu municipal consideren que des de la la Conselleria de Medi Ambient s’ha fet un important esforç econòmic per dur a terme les obres. Àlvaro ha destacat que les obres s’estan realitzant a bon ritme i que la gent de la zona per fi podrà deixar de patir unes molèsties que són impròpies dels temps que corren. Finalment ha dit que “la Conselleria ha de fer costat als pobles, incidint especialment en solucionar les seues necessitats més urgents i que milloren la qualitat de vida de les persones”.

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5


RSS elperiodic.com Cocentaina
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil