Dijous 22 de Febrer de 2018

-Cocentaina, a l'espera de Conselleria per a poder actuar en la millora de les zones industrials :: elperiodic.com

Versió Clàsica
Edició
Urbanismo e infraestructuras -  cocentaina
05/03/2017 | elperiodic.com  

Cocentaina, a l'espera de Conselleria per a poder actuar en la millora de les zones industrials

recomendar
imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
ver en PDF
• L'Ajuntament ha aportat la fitxa tècnica requerida i ara és l'ens autonòmic el que ha de garantir l'ajuda econòmica

L'Ajuntament de Cocentaina, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, ha treballat durant els últims mesos en l'elaboració d'un Pla de Millora dels Polígons per tal de reformar les condicions actuals de les zones industrials i modernitzar les seues dotacions. A més d'aquesta línia de treball i tenint ja aquest projecte enllestit, el consistori també ha presentat a l'IVACE (l'Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial depenent de la Conselleria d'Economia Sostenible) la seua fitxa tècnica per tal de poder optar a les ajudes anunciades dins del Pla de Reindustrialització de la Generalitat Valenciana i així iniciar les actuacions previstes.

Mariona Carbonell, regidora de l'àrea, ha destacat que aquest Pla de Millora ha estat elaborat per tècnics i experts en la matèria, seguint una metodologia professional. "Respecte a la millora de les zones industrials, com en altres temes, és molt important confiar en els tècnics i en les persones especialitzades. Un tema com aquest no el podem sotmetre a criteris polítics únicament, ha d'haver sempre darrere una valoració i una feina objectiva. Si volem un projecte industrial consolidat per al nostre poble no hem de polititzar aquest tema", apuntava Carbonell.

Al mateix temps, la regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cocentaina s'ha mostrat sorpresa per la moció presentada pel Col·lectiu-Compromís en la qual sol·licita accions concretes per a la modernització dels polígons. A més, el regidor Jordi Pla, precisament aquesta mateixa setmana, ha registrat un document en el qual diu haver visitat el polígon d'Els Algars i aprofita per a assenyalar les deficiències detectades per ell mateix. A aquest respecte, la regidora Mariona Carbonell afirma que "fa mesos que estem treballant en aquest Pla de Millora de les zones industrials i no hem rebut cap menció ni ens ha preguntat res cap membre de l'oposició ni, concretament, del Col·lectiu-Compromís. De fet, fins i tot vam haver d'insistir en reiterades ocasions a la Conselleria per tal que ens facilitaren la documentació per poder implementar la fitxa d'adhesió al Pla de Reindustrialització. No volem ser malpensats i esperem que els moviments de Jordi Pla i del Col·lectiu-Compromís no siguen interessats i oportunistes, ara que ja veuen que la feina està feta i que les ajudes per a la millora del polígon arribaran en alguns mesos. No ens agradaria trobar-nos amb titulars i publicacions a les xarxes on es reivindiquen com els únics responsables d'aquestes millores. Els hem trobat a faltar tots aquests mesos durant els quals hem hagut de lluitar, i molt, perquè la Conselleria no ens deixara fora d'aquestes ajudes. Esperem que la responsabilitat regne per una vegada entre l'oposició i pensen únicament pel bé del poble i no pel rèdit polític d'una feina que, per cert, ells no han fet i ni tan sols s'han preocupat per saber l'estat de les gestions.

Amb tot, poden estar tranquils perquè de moment tota la feina està feta i s'han presentat els documents dins dels terminis. Ara només hem d'esperar una resposta de Conselleria en la qual se'ns concrete la seua aportació i així podrem començar les actuacions que han previst i preparat els experts per a millorar els nostres polígons".

  • Currently 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
: 0.0/5


RSS elperiodic.com Cocentaina
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Publicitat | Correu

 
Actualmente está en la versión en Valenciano de "elperiodic.com".
Si desea cambiar a la versión en Castellano, puede hacerlo pulsando en la bandera.

Actualment està en la versió en valencià de "elperiodic.com".
Si desitja canviar a la versió en Castellà, pot fer-ho fent click a la bandera.No mostrar de nuevo este mensaje
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia y servicio. Si continua navegando estará aceptando su uso.
OK
Versión Móvil